ТС, определять пробу серебра по фото - все равно что ставить диагноз по телефону. Нормальные не ленивые люди идут к ювелиру или сами покупают реактив и определяют пробу и металл. Но судя по окончанию "гальв" это гальванизированная вилка, возможно серебром, но это можно определить только элементарная химическая реакция.
Дуже вдячний усім за відгук. Реактиви обовязково придбаю пошуком займаюсь досить не довго ще до цього руки не дійшли. Ще раз усім Дякую
Вилка посрібленна латунь. В мене був цікавий випадок з ціми столовими приборами. В 2007 році приїхала старенька родичка з Англії і дізнавшись про моє захоплення пошуком, розповіла таку історію. В 1939 році вона працювала офіціанткою в офіцерскій столовій польського війькового гарнізону в селі Невірків (10 км.від радянсько-польського кордону). Коли зайшли совєти і вже вишикували поляків на плацу, вона з подружкою звалили все срібло (так вони вважали) в скатертину і скинули в помийну яму прикидавши сміттям. Так воно там і залишилось. Шукав я його 3 роки (зараз на тому місці поле). Викопав 145 предметів ложки, ножі, вилки, підстаканники, сільнички і т.д. майже 15 кг. Я тиждень не міг повірити що це гальваніка а в перший день взагалі був богачем. Але на той час і ця гальваніка в Київі добре продавалась. Ось така історія, просто фото вилки нагадало про трьохрічне шурфування одного поля а місцеві про мене говорили: ЗНОВУ ТОЙ ПРИДУРОК ПРИЇХАВ. і вже не звертали уваги. Вибачаюсь за відступ від теми. З поагою Віктор.