комради допоможіть встановити,хто є на фото біля воріт Підгорецького замку на Львівщині,особливо офіцера СС на задньому плані,буду дуже вдячний,вибачте за якість фото,перефотографовував мобільним телефоном з фотографії на експозиції.
В центре - Эрих Кох. По бокам - два партийных чиновника (из НСДАП). Офицера СС на заднем плане 100% по этому фото опознать нельзя. Могу предположить, что это Отто Вехтер.
камрад дякую за змістовну віповідь,як ВИ думєте приблизний рік,можливо ще до липня 1944 року,кажуть що в замку був штаб і шпиталь Вермахту,де можна було б почитати,про це,ще раз дякую.
Датировка: скорее всего 1942 - до середины 1944 года. А вот, где почитать об истории замка - тут я вам увы не советчик
Это первый чиновник слева? Поскольку тот кто в центре с усами (или мне так кажется по фото?), а с усами был Кох.
Факт-фото не якісне але це все таки Франк /травень 1942р. інспекція Галичини генерал-губернатором Х.М.Франком/ і всюди його супроводжував губернатор Галичини О́тто Густав Вехтер. А чи був Еріх Кох в Галичині??? Добавлю пару фото /вони авдентичні в часі/ і Кох і Франк.
Інформації цього періоду дуже мало. Школа Гітлерюгент,потім шпиталь Вермахту-от і вся інформація по темі.Дуже мало. Прохання,хто має якусь інфу і фото-поділіться.
комради дякую за вашу працю,про школу гітлерюгенд екскурсовод розказував,але ще взнаю подробиці.Про шпиталь-100 відсотків був там,при вході в замок з правої сторони обеліск радянським воїнам,з лівої сторони було поховання німецьких вояків,перепоховання яких було декілька років тому,при них найдено в декількох жетони -половинки в роті,планшетку,молитовник ця інформація зі слів місцевих яких запрошували на допомогу.Школа гітлерюгенд згадується також екскурсоводами при проведенні екскурсій,але подробиць немає.Думаю під час Бродівського котла там були сильні бої.Буду працювати в даному напрямку,якщо взнаю щось більше ,обовязково відпишу.