Згідно правил форуму, в темі продажу має бути надано реальне фото предмету продажу, а не коробочки від нього чи фотки з Інету. З пов.
Цей хронограф має два стани - зібраний і розібраний. Подивіться будь ласка уважно на перше фото. Це дуже реальне фото предмету. Подивіться відео як розбирається і використовується цей хронограф. Фото з інтернету я показав як приклад вам щоб не збирати і потім не розбирати його і складати знов у коробку. Якщо вам цікавий предмет а не просто "побалакати" то можу спеціально для вас зібрати і зняти відео
Подивився: В коробочці я можу бачити лише верхній бік предмету. Натомість оцінити об'єктивний стан предмету з такого ракурсу НЕможливо. Якщо б мені був нецікавим предмет, я б не задавав Вам уточнюючих питань. Взагалі, Ви першим маєте бути зацікавлені в наданні найбільш повної інформації для скорішого продажу свого товару!
Цілком згоден з вами. Просто реально ліньки збирати Продаю його за пів ціни. Гроші дуже помірні. А ще й збирати... Але як я і казав якщо вам цікаво зберу і продемонструю. Тільки вже завтра.
Явно не супер швидко. Мабуть більше морока розбирати і назад в коробку закладати щоб все влізло. Якщо трохи в іншій послідовності то коробка "надувається" (що не дуже приємно) бо розрахована на "правильне" складання. Поборов лінь і вирішив скласти прям зараз. Скоро буде фото.
Якщо можна, зробіть будь ласка фотки в профіль з обох боків і знизу. Тільки при ліпшому денному освітленні. Реально погано видно при збільшенні. З пов.
Второй в резерв. И огромная просьба. При таком освещении сможете работоспособность проверить? В смысле достаточно ли света?
На жаль перевірити нічим і ніяк. Останній раз користувався ним в доволі темному тирі (без будь якого додаткового світла чи освітлення) і все було чудово. Це доволі стандартна-класична річ у вимірюванні швидкості кулі. Як до продукту ніяких нарікань немає. Пофоткав ще. Там насправді особливо нічого бачити. Примітивна річ. Просто використовувати за призначенням і все.