Добрий день камради , у звязкуз деякими обставинами потрапив до мене хронограф, як тепер стало відомо він у золоті, річ на ходу ,механіз працює справно , запас ходу (приблизно) 17- 18 годин , не полірований , номер на кришці тризначний цікавить якого він року виробництва ( я знаходив дані що такі хронографи робили з середини 30- х до 50-х ) і звісно якщо можете висловитись по ціні
Приветствую.Золота в них немного (7-8 грамм).Так называемое технология shell (ракушка)-уши корпуса пустые в середине.Но золото 14 каратной 750 пробы.У меня то же Chronographe suisse,но на другом механизме- Venus.Фирма так и называется -Chronographe suisse -существует до сих пор.Ваш механизм я не знаю.Чаще всего ставили Landeron.По цене-просят за такие часы до 1000 $.Реальная продажная цена дллларов 500-600 при полной работоспособности всех функций.Часы в подобных корпусах выпускали многие фирмы в 40х-50х годах 20 в.С ув.
скажіть будь ласка чи можна дізнатись точніший період їх виготовлення, адже номер наявий і де можна отримати інформацію по механізму дякую
Інформацію по механізму спробую знайти-сповіщу Вас.А по номеру на кришці-то мабуть не серійний номер,бо вони повторюються на різних годинниках того ж типу,я сам звертав на це увагу раніше.З повагою.
Добрий вечір.У Вашому годиннику механізм Landeron 51.Випускався у різних модіфікаціях з 1937 р. по 1970 р. За цей період випущено ,приблизно,3 500 000 годинників з цим механізмом.З повагою.
дуже вам дякую , камрад а можна детальніше по даному механізмі ? ( який має бути запас і тд) як можна детальніше встановити вік годинника ? і якщо я правильно зрозумів то цей механізм не є ані рідкісним , ані цікавим.... ПС : надзвичайно вдячний
Точно встановити вік не допоможу.На мій погляд годинник 1940-51 р.р.По механізму що він не цікавий,то ви занадто.Якщо його модіфікаціі ставили на протязі 33 років у хронографи ,то він ,насамперед,має бути дуже надійним!!!Так,зараз вже багато років калібр хронографа Valjoux 7750 використовують для своіх годинників Longines,Oris та багато інш.часових брендів,із-за його надійності.З повагою.
ну для сравнения скажу следуещее: за полетовский хрон 3133 в нормальном сохране около 2000 грн.просят. У вас золото( хоть и немного и постарее будет....Так что камрад kerozin прав по цене....