Доброго ранку !Підкажіть шановні що за хрестик та наскільки древній Накопався випадково без сопутки на Зборівщині.Ніби бронза з залишками позолоти.досить масивненький. Нижня частина я так розумію відламана або зтерта тривалим носінням. Дякую!
Чо-то мне УПК видится.... Очень грубое исполнение....Причем лепил человек не верующий, а типа по мотивам. Все ничему не соответствует, даже ушко. Какое-то, блин, самопальное литье, с обработкой напильником (даже не надфилем). И обломан или стертый ношением сей предмет никода не был. По фото, похоже, предмет исскуственное состаривали. Отсюда: см отчеркнутое, видится далеко не древность. Сие сугубо мое ИМХО
Власник цього хрестика навіть поняяття не має що це та не дружить з компом та продавати не пробував-пристав щоб виставити на визначення .Просвітіть на рахунок УПК?
Я не знаю почему не УБК,но я с класом в конце 90-х посещал УПК. Приобщались к рабочим проФФессиям,а по сути делали всякую хрень...
по фото нормальний хрестик з Тернопільським колоритом 13 сторічя ...булі схожі оце шукав ..шукав ..да не нашов .. то фото нема то теми поудаляли .. отака фігня малята