Хрест ополченця на пикель.

Тема у розділі 'Скільки коштує?', створена користувачем olegtorch, 9 чер 2019.

1. olegtorch

olegtorch Oberfeldwebel

Рейтинг:
    6
    Відгуків:
    842
    Лоти
      на продажу:
    5
      продані:
    1.537
    Повідомлення:
    572
    Адреса:
    Волынь
    Добрий день шановні форумчани. Прошу оцінити хрест. Від гріха подальше, не чистив, не вирівнював, тільки ополоснув під краном. Наперід вдячний.

Images:

DSCF2103-min.JPG
    DSCF2104-min.JPG
    DSCF2107-min.JPG
    DSCF2108-min.JPG
    DSCF2109-min.JPG
    DSCF2110-min.JPG
    DSCF2111-min.JPG
    DSCF2112-min.JPG
    viktor 78, ivanov1 та Oprishok подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Фото. Німецькі кулеметники. ПСВ.
      250 грн.
    2. Набор фотографий и писем период 1900-1920 год. В лоте 6 фотографий и писем. Цена стоит за весь лот....
      200 грн.
    3. 500 грн.
    4. Семейная фотография Оригинал ЦЕНА ЗА 1 шт. Не упустите свой шанс пополнить свою коллекцию. Удачи Вам...
      400 грн.
    5. Набор фотографий и писем период 1900-1920 год. В лоте 5 фотографий . Цена стоит за весь лот. ОРИГИНА...
      200 грн.
  3. Reinhard T.E. Heydrich

Reinhard T.E. Heydrich Oberleutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    1.912
    Адреса:
    Česká Republika
  4. olegtorch

olegtorch Oberfeldwebel

Рейтинг:
    6
    Відгуків:
    842
    Лоти
      на продажу:
    5
      продані:
    1.537
    Повідомлення:
    572
    Адреса:
    Волынь
    Шановні форумчани, простіть ЗАСРАНЦЯ. Ви правильно підмітили, що на Віоліті толком і не прокоментують, і не оцінять. Але тим не менше, майже всі реставратори пікелів сидять там, а на Райберті мало хто з них зареєстрований. Всі свої військові лоти я продаю на Райберті і тільки по пікелях виставляю на Віоліті. Ось наприклад Райберт https://reibert.info/lots/zapchastini-na-pikelxelm.410260/ лот не продався, Віоліті, той самий лот продався https://auction.violity.com/uk/100985298-zapchastini-na-pikelhelm . Лот-Три кнопки на пікель стартанув з 1 грн, тому, що був впевнений, що ставки будуть, так за 1грн і пішов https://reibert.info/lots/tri-knopki-pidoshvi-piki.380409/ . Наскільки я проінформований,% від продаж Віоліті і Райберта йде в одну кишеню. Мені на Райберті продавати вигідніше,тому, що тут 2%, а на Віоліті 6%.

Komplekt, Отто Конотоп, prust та ще 1-му подобається це.
  5. prust

prust Oberleutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    45
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    107
    Повідомлення:
    3.160
    Адреса:
    LWOW UKRAINE
    Сейчас рискую получить плюху от модэров , т.к. не оцениваю напрямую......
    Согласен с ТС - у нас присутствует свобода мнений , но большинство продавцоа и покупателей крутятся на параллельном ( и уже давно сросшемся экономически с нашим ресурсом ) ресурсе.
    там просто больше пользователей , готовых платить бабки.
    У нас много знающих и грамотных людей ( пока что , незаангажированных на бабки ), но рынок подавляет бескорыстных людей , и файолет уже это полностью докаал.
    То , что мы еще можем свободно общаться - минус хозяину ресурса( он не смог до конца убить в себе ЧЕЛОВЕКА ). Лично от меня - УВАЖЕНИЕ.
    Будет жаль , если мое сообщение вытрут. Рынок диктует свои правила выживания - и все процессы достаточно предсказуемы. Умиляют люди , которые искренне возмущаются. Да я и сам идеалист , только обломанный........
    теперь по сути предмета , что-б совсем не флудить - отличная накладка на орла пикеля ополчнцев. Цена будет адэкватной в комплекте с орлом.
    В противно случае , для продажи рекомендую скромный( но не дармовой старт ) , с учетом нынешних тяжелых времен - 300 грн , для старта( файолет для инфы не смотрел ).
    Все высказанное ИМХО

Montigomo, Lakki, ТарасМ та 2 іншим подобається це.