Добрий день. Будь-ласка допоможіть у визначенні та виборі. Хочу купити пін поінтер. У мене Деус. Підкажіть чи варто чекати на pin pointer XP DEUS чи все ж таки купити Garrett PRO-Pointer AT і не "паритись". Може хтось знає, які плюси будуть у піна від XP? Чи він буде універсальний для всіх детекторів? Чи може з іншими його можливості будуть "обрізані"? Ціна ж на нього прогнозується в районі 180 дол. США. Чи варто?
Берите морковку от гарета и не парьтесь! Лучше не придумали. У меня про фанд от минелаба у камрадов морковки купили и забыли о проблемах.
Конфликт будет так же само, на определенной частоте, но это я сужу по 11"й катушке.. Сделайте сдвиг по частоте в + или -
Взагалі-то, Гарік Пропоінтер АТ найкращий за характеристиками, що б не казали. Спробував різні, але було зупинився на двох Гаріках. З АТ не було ніяких траблів взягалі, не реагує на грунт, чуйка регулюється елементарно, надійний. Працюю з Деусом 9 та 11 катушка. Зараз сам хочу придбати пін, бо мав продати "моркву", та от думаю, що його взяти..чи моркву, чи марс..марс наче дешевше, але такі ціни, що трохи докинув і морква у кишені