Доброго дня!Допоможіть будь ласка з вибором?Цікавлюсь цими МД.Приорітет пошуку культура,а там що попадеться
Доброго дня! По пошуковим характеристикам, прилади майже однакові. Плюс Орка вища частота пошуку, якщо дікавить дрібна металопластика, та низькопровідні цілі. І ще великим плюсом Орх є його компактність, та легкість.
Прилад, це як ваш улюблений автомобіль! Чим краще і акуратніше з ним поводитися, тим довше він вам буде служити!
Я б навіть замість орх взяв деус лайт, з блондою 22,5 .по ціні однаково, а можливостей більше. в навушники прописуєте свої програми(на полі лиш коригуєте ) і маєте повноцінний Деус.
Непотрібна вам снайперка,з штатним датчиком нормальне роділення.Шар 25 см ,майже вибитий ,так що на перспективних місцях струм на Максимум ,чутливість до ложнків.На смітниках ,струм мінімум не швидкі махи,витягає монети з лежачим поряд залізом.На сильно мінералізованому грунті,струм "медіум".БГ грунту підлаштовувати від автомата в ручному режимі,його не має бути чути,на всіх грунтах.Авто баланс не з усіма датчиками відпрацьвує,як це має бути.
спочатку з приладом розберіться а потім вже снайперки і рулі докупуйте. якщо купите снайперку це не значить що знахідки попруть і даремно невзяли Орх.
Был у меня ОРХ, но я обратно перешел на Маску, это не значит что ОРХ хуже, но плюс Маски в том что раз зарядил и можно спокойно копать дня 3-4, в ОРХ нужно постоянно следить за зарядом блока и батареи, да и в минусовую погоду копать с прибором не рекомендуется, а Маске пофиг, копать можно при любой температуре и аккумы не потеряют ёмкость.
В каждом свои плюс и минус, тот заряд держит, другой легкий и блок в кармане носить можно, орк удобен более чем особенно кого достали кабели и вес.
З приводу заряду, не думаю що хтось копає без зупинки декілька діб, що деус що орх можна підзарядки в автомобілі від прикурки чи від павербанку, навіть на привалі.
Подзарядить то можно, но если прибор положить и забыть про зарядку и разрядку аккума то вероятнее всего аккумы придется со временем менять что влетит в копеечку. Если аккум разрядится в ноль и его так оставить на долгое время то это всё, Маска в этом случае намного проще, да и сам прибор намного проще того же Деуса или ОРХ, а по поисковым характеристикам практически одинаково, уже проверено лично, ну а вес то мелочи жизни, кому тяжело то можно разгрузку одевать как я например