Був на горищі старого австрійського будинку. Давно підбивав власника туди піти і ось... купа непотрібу і такий велосипед. По номеру рами наче 1976 рік. Не зовсім антиквар, але поїхав звідти я вже ним. Хочу почути думку камарадів про такі знахідки. не судіть суворо.
Если в Австрии велосипед с надписью СПОРТ - значит, ценили. Хотя в наше время они и у нас ценятся... Было сделано с умом и надежно...
Дякую. Це я до того, що нам в Галичині зрозуміло про що йдеться, а от камрад в пості 2 зрозумів по-своєму.
Переделка периода СССР. Из двух великов (спортивного и простого) собран один. В советское время тонкие колеса от спортивного было недостать, вот и соорудили "сборную солянку". И сиденье от спортивного неудобное для повседневной езды...
я був на горищі з власником дому і він ровера мені віддав за символічну суму. В придачу я також отримав оригінальне сідло і шолом... А ви про мене таке подумали...
на скільки мені відомо - то колеса його. Сідло не його, але я вже поставив рідне. По асвальтованійдорозі їде добре, а от для грунтованої - посадка не дуже зручна...
Напрасно иронизируете. Объясню, что означает-перевернуть руль. Сначала снять ручки тормозов, потом снять руль, перевернуть справа налево, установить его ручками вверх, а потом установить ручки тормозов снизу.