Уборочная разве закончилась?? Почитав за них. Банк землі невеличкий. У них профіль тваринництво. Тепер зрозуміло. Молодець керівник.
Головне, щоб здоров'я на 9-тьох протягом тижня вистачило))...я б з пятьма-шістьма, на більше б не зазіхнув, боюсь опозоритись))
Але там на фото персоналу колхозу "Рать" 10 брюнеток. Що, десята вже ніяк, тільки з 9-ма поїхав би? Теж роки вже не ті? Старість?
это из другой темы .... https://reibert.info/threads/inkoli...inochi-prinadi.1144665/page-146#post-13751425
Ну нашо? Яке тепер надобраніч? Капець. А є функція щоб поставити під всими постами в тій темі "Спасибі", по під кожним в мене рука втомилась ставити
Той 9 вхватив, той 2, той одну, хтось в резервах товчеться за перебирками..(( Хлопці,це ше шо таке?? Ше трохи і пересваритесь...(( Заради спокою на райберті, забираю їх всіх, шоб нікому не образливо . В мене 50 соток, є чим зайняти їх по спеціальностям.
Гражданин, будьте сознательны, не время!! Ковид лютует. С полтора метров я не смогу реализовать потенциал, а если ближе то прийдётся спиртягу на них переводить, Обойдутся картохой пока, а там вижно будет.
Требую ввести за правило на Форуме,отправлять не в бан,а в ЕгипеД с несколькими такими цыцькастыми бестиями. И чтобы было всё включено и минимум на неделю. И всё это за счёт модераторов.
скільки заробив директор на працівниках. замість 10-ти платив 5-ть. тур в египет до 5 тисч грн. ну за 10 років можна і в єгипет. головне що там в працівниках сват. брат, гнат і куми. а н. з собою 9-ть або 2-х тащить, багаж переноситьь , ще там щось, купи те, се, ой сережки Нада самому їхати, там тих 9-ток від 1 до 5-го хватає.