Шукаю дядька свого діда. Хом'як Олександр Олексійович Рік народження 1921 Призвався Рівненським військкоматом весною 1944 року.
К сожалению я в торопях поставил не верный знак препитнания, сам того не заметив. Имелось ввиду: "Есть информация где и когда он погиб? Может Александр Алексеевич вернулся с войны живым?" Прошу прощения за образовавшуюся ситуацию.
Народився в селі Гуменники Рівненського району Рівненської обл. Коли його призвали, в сусідню будівлю попала бомба, всі розбіглися. Всі розбіглися і через три дні він вернувся додому. Потім його жінка розказувала що прийшли якісь чоловіки (думаю як би були у формі вона сказала б солдати) сказали піти з ними. З тих пір він про себе ніяк не заявляв. Розказав з його слів.
Может я конечно не так как то ищу,но он не пробивается даже по Ровенскому РВК Смущает меня тот момент что его куда то кто то забрал Подождем,придут гуру поиска,может помогут чем
Припущу, без різних підтекстів, тільки щоб допомогти відшукати, можливо він пішов, із людьми які прийшли до нього, в УПА? Тому й немає даних у військоматах, для людей одне, а воював в другому місці, загинув або втік через кордон. Або може й розтріляли як зрадника свої чи НКВД, у всякому разі думаю таке могло бути.