Шановні камради!не хочу повторювати попередню тему (про Закарпаття),але трохи інші побажання,,, Почну з того ,що щойно дізнався що відпустка в мене в вересні (2-16),,,Маю велику надію побувати в Карпатах!!!!тепер побажання-дуже хочу провести пару днів у мальовничій місцині(маю доньку-3,5 років),прогулятися по берегу гірської річки і т.п.На першому місці-природа!!!Наявність рідкокристалічних телевізорів,джакузі і т.п.необов,язкове.Може обізветься хто із власників невеличких отелів,, буду радий Вашим відповідям!!!! З повагою Роман
Могу посоветовать Татаров.Отличное место,красивая природа:горы,речки,водопад..Место известно своим воздухом.В советское время там был санаторий,где лечили астму и аллергии немедикаментозным!!! методом.Т.е. просто проживая там люди отказываются от ингаляторов.Могу подсказать по поводу проживания и маршрутам.Все на собственном опыте.
Кульчинкая Наталья - гостинный двор "Анастасия" тел.0977715022, 0343435254, tatariv.info Відпочінок "У Гелени" тел.0973568805
По маршрутам для походов-гора Синяк,гора Хомяк, водопад Гук, рядом горно-лыжный курорт Буковель (12 км).
В Карпатах везде красиво!и закарпатье..супер!..в Береговом басейны...термоисточники..27 градусов водичка зимой и летом..Солотвино соленые озера..Недавно приехал от туда..ощущения супер!Непожалеете!