Хочу привітати вас усіх , від душі !!!

Тема у розділі 'Вітання', створена користувачем Avtofun, 25 січ 2017.

1. Avtofun

Avtofun Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    721
    ВІТАЮ УСІХ ШАНОВНІ КАМРАДИ!! В ПЕРШУ ЧЕРГУ ХОЧУ ПРИВІТАТИ УСІХ З НАСТУПИВШИМ НОВИМ РОКОМ,ТА РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!! ХОЧУ ПОБАЖАТИ У НОВОМУ РОЦІ: МИРУ, ДОБРА, ЛЮБОВІ,ЗЛАГОДИ, ЗДОРОВ'Я, ЩАСТЯ,БЛАГОПОЛУЧЧЯ, ВАМ І ВАШИМ СІМ'ЯМ!!!! Я БАЖАЮ ВАМ ЩОБ УСІ ВАШІ МРІЇ ЗБУЛИСЯ У ЦЬОМУ НОВОМУ РОЦІ, І Я ХОЧУ, ЩОБ МИ З ВАМИ ЗАВЖДИ ПАМ'ЯТАЛИ-"ЩО САМЕ ГОЛОВНЕ ЦЕ ЖИТТЯ" ТОМУ ЦІНІТЬ ЙОГО, ЛЮБІТЬ СВОЇХ БЛИЗЬКИХ, РІДНИХ, І ЗАВЖДИ ЇМ ПРО ЦЕ КАЖІТЬ, НАЖАЛЬ, МИ ПОЧИНАЄМО ЦЕ РОЗУМІТИ, КОЛИ СТАЄ ПІЗНО!! ТОМУ ЗАВЖДИ ПАМ'ЯТАЙТЕ: ЖИТТЯ,ЗДОРОВ'Я ВАШИХ ДІТОК, СІМЕЙ,ВАШИХ БАТЬКІВ, МАТЕРІВ,УСІХ РІДНИХ І БЛИЗЬКИХ ВАМ ЛЮДЕЙ---- ЦЕ САМЕ ГОЛОВНЕ НА СВІТІ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! І ЯКЩО МИ УСІ ЦЕ ЗРОЗУМІЄМО, І БУДИМО ЦЕ СТАВИТИ ЯК НАЙГОЛОВНІШЕ У ВАШОМУ ЖИТТІ,ТОДІ НА СВІТІ ЖИТИ БУДЕ КРАЩЕ, ЛЕГШЕ, І УСІ БУДУТЬ ЩАСЛИВІ,ТА ЗДОРОВІ!!! Я ОСОБИСТО ДУЖЕ ХОЧУ У ЦЕ ВІРИТИ!! ЩЕ РАЗ ВІТАЮ УСІХ, НЕ СУДІТЬ ЖОРСТОКО ЗА НАПИСАНЕ, ПРОСТО ДУЖЕ НАБОЛІЛО, І Я ДУЖЕ ХОЧУ ВІРИТИ, ЩО ВСЕ У НАС БУДЕ ДОБРЕ, І МИ УСІ БУДЕМО ЩАСЛИВІ!!!!!! З ПОВАГОЮ ОЛЕКСАНДР!!!!!!!

Patton, David Jäger, bigfoot та 15 іншим подобається це.
    1. Продам аптечку, подсумок, прошитую по типу армии США. Hand made. Материал: кордура 1000d, внутри вод...
      590 грн.
    2. 2 грн.
    3. 105 грн.
    4. 2 грн.
    5. 1 грн.
  2. R@Mzes

R@Mzes Oberstleutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    56
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    131
    Повідомлення:
    3.322
    Адреса:
    Житомир, Сурина гора
    Схоже на крик душі. Олександре, все буде добре. І в нас, і у вас все буде гаразд. А, не дай, Боже, що станеться - камради подадуть руку і підставлять плече.

3. Vlad78

Vlad78 ЧЕРНЫЙ БАНЩИК Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    20
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    35
    Повідомлення:
    8.351
    Адреса:
    Київ
    все буде добре!

David Jäger, Волверин та Avtofun подобається це.
  4. G-Class

G-Class General-major

Повідомлення:
    6.101
    Адреса:
    Diepholz
    Вже хоч в цьому році ПОТРІБНО , щоб все було добре !
    І "потрібно" - це аксіома !

David Jäger, Волверин, Veter-59 та ще 1-му подобається це.
  5. Avtofun

Avtofun Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    721
    Вітаю камраде!!! Так Ви праві саме Крик Душі!! Я сам з Рівненщини, і у нас тут є Полігон, і як уся ця ситуація почалась,ще з 2014-року, ми сім'єю почали допомагати Солдатикам, спочатку їздили на Полігон, пізніше почали їздити по лікарнях, по госпіталях, і допомагати як чим могли, мама у мене Волонтер, а я був якводій, ми ніколи нікого не просили про допомогу, якусь копієчку відкладали, щось сусіди приносили,і так ми як могли, чим могли допомагали цим хлопчакам, та їх сім'ям!! Чому я так написав, чому болить?? Трішки поясню.. Більше восьми місяців ми відвідували одного раненого Солдатика в Госпіпалі, як могли, чим могли, тим і допомагали, Моя мама добилась того, що його перевели в госпіталь в Германію , і там уже зробили операцію, ну і.т.д., за цей час поки ми іїздили в госпіталь ми дуже здружилися з його сім'єю, з Мамаю, з дружиною,з дітками, він був при памяті але говорити не міг, коли його перевели в Госпіталь в Германію, йому стало краще, за ці 8-місяців його Мама почорніла, але вона настільки вірила, що її Син видужає, що робила все що могла щоб врятувати його, ні на крок не відходила від нього, хоча лікарі давали 10% що він одужає. Я хотівби розказати усе, але то можна писати без кінечно. Одним словом на Пасху Він помер. Моя Мама за цей час дуже звикла до нього, і коли він помер в неї було таке відчуття, що теж втратила Сина!! Я дуже давно хотів це написати, хотів вилити те, що болить, бо за ці роки такого надивився по лікарнях, госпіталях, на Сході, що сам не знав на який місяць вити! Ось тому так захотілося вилити Душу!! Мама цього Солдатика приїздила на св'ята до Нас, бо дома не могла, невістку з дітьми залишила дома, а сама приїхала до моєї Мами, бо реально за цей час вони стали дуже близькі!! І от ми сидимо за столом, а у неї уже немає ні св'ята, ні життя, ії уже від цього світу нічого не треба, вона сказала що якби онуки то і жити ій не хочеться, Вона постійно казала такі слова: Якщо хочите щось сказати людині,чи про те що любите,чи попросити пробачення, чи пожаліти, чи просто обняти і потішитись тим, що ця людина Жива,Здорова і знаходиться поряд з Вами, то це треба робити уже, бо потім може бути Пізно, і коли ти не сказав того, що відчував до людини,чи просто зайвий раз не сказав що любиш її, то потім тебе з середини усе виїдає від болю. І вона каже: я б усе віддала на світі, щоб зараз його просто обіняти!!! І ось вона поїхала, додому, і я вирішив, просто так написати, просто нагадати ЛЮДЯМ ЩОБ ВОНИ ПАМ'ЯТАЛИ,ЩО НАЙГОЛОВНІШЕ МАЄ БУТИ КОЖНОМУ!!!!!! Я ВИБАЧАЮСЬ, ПРОСТО ДУЖЕ ДУЖЕ ХОТІЛОСЬ ВИЛИТИ ЦЮ БІЛЬ!!

David Jäger, Мишель 777, Бек та 5 іншим подобається це.
  6. G-Class

G-Class General-major

Повідомлення:
    6.101
    Адреса:
    Diepholz
    Волонтерством займається багато хто , але Ви крім волонтерства намагалися допомогти одній реальній людині , і не речами і харчами , а найдорожчим - щоб солдат залишився жити ..
    Тому те , що сталося так Вас і зачепило .
    Таких як Ви насправді дуже мало і нема чого вибачатися за добрі справи !
    З повагою .

David Jäger, Мишель 777, Волверин та ще 1-му подобається це.
  7. Шагом Марш!

Шагом Марш! Oberfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    20
    Повідомлення:
    561
    Адреса:
    Дніпро
  8. Avtofun

Avtofun Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    721
    Дякую Вам камраде за підтримку, теплі, та щирі слова!! Я тепер дуже ціную таке поняття як підтримка, бо без неї, в людині згасає Надія, а без надії людина перестає жити!!! З повагою!!!!

Скарабей, David Jäger, Волверин та 4 іншим подобається це.