Хочу купити Тесей (Theseus)

Тема у розділі 'Куплю МД', створена користувачем Юрій Олегович, 21 тра 2024.

1. Продавец Юрій Олегович

Юрій Олегович Schütze

Повідомлення:
    13
    Адреса:
    Київ
    Доброго дня. Цікавить такий простий аналоговий прилад як Тесей. У кого він був хочу почути відгуки, а також мене цікавить чи можна з ним "побігати" по полі так як з Голден Маском. Маю сімплекс БТ, він цифровий. От і цікавить чи аналоговий тесей буде трошки швидше, щоб швидше ходити. Можливо є що сказати про цей прилад. Копаю в основному по чк. Дякую. З Повагою Юрій.

1. Тренчик он же непотеряйка он же пружинка он же страховка. Сделан из нейлона (один из самых прочных...
      140 грн.
    2. Новый Garrett плюс перезаряжаемая крона 9V 3200 mwh и защитный колпачек …смотрите другие мои лоты,ес...
      1198 грн.
    3. Обновленная версия подводного пинпоинтера GP Pointer II модель 2021 года. Уникальная схема и плата п...
      820 грн.
    4. Опис: Компактний портативний цілевказівник GP-Pointer – це зручний та корисний інструмент для пошуку...
      500 грн.
    5. GP поинтер +кабура+непотеряйка+крона9v+пластиковый чехол все одном лотом…
      485 грн.
  2. now1000

now1000 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    1.012
    Адреса:
    Київ
    Нокта тормознута ?
    Маю мультікрузера, не сказав би....

3. Продавец Юрій Олегович

Юрій Олегович Schütze

Повідомлення:
    13
    Адреса:
    Київ
    Ні, але і не сказати що суперчепкий. Плюс хочу спробувати походити з аналогом.

4. now1000

now1000 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    1.012
    Адреса:
    Київ
    Ну спробуєте - напишіть як в порівнянні.

5. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.797
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Тесей - це начебто урiзана Маска-4, дуже великих сподiвань я б на нього не наважав би, там мабуть схема така сама. А чим Вам Маска не сподобалася?
    Зараз не тi часи, коли бiгаючи по полям, збирали монети жменями,тепер треба ходити повiльно, вслухуваючись в кожний глибокий та тихий сигнал!

Mihail Thalujnyi, Сердитий їжак, now1000 та ще 1-му подобається це.
  6. Продавец Юрій Олегович

Юрій Олегович Schütze

Повідомлення:
    13
    Адреса:
    Київ
    Дякую. Маска як раз сподобалась, але бюджет не дозволяє.

7. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    В якому місці він врізаний? Тесей це багаточастотник, типу кіборга що хотів збирати нікко10, крутилок більше ніж в масці.
    Ось тема продажу, в власника власне й можна порозпитувати в приваті по роботі мд, бо розділ для обговорень вибраний не вірно, тут купівля. Або в розділі "техніка для пошуку" є тема по " новому горизонту"
    https://reibert.info/threads/metaloshukach-tesej.1469328/
    https://reibert.info/threads/metalodetektori-vid-novij-gorizont.1184540/

8. Продавец Юрій Олегович

Юрій Олегович Schütze

Повідомлення:
    13
    Адреса:
    Київ
    Дякую

Cladotrix подобається це.