Так, це дійсно початок 50-х. Знайшов цікаве відео на Ю-тубі, про історію розвитку харківських шильд: Приблизно з 4-ї хвилини. Було кілька різновидів саме цієї емблеми.
Покажите жетоны после чистки. Могут быть и ссовские, если в черте города… Интересно, откуда их там столько
А я сегодня открыл сезон этого года. Поехали с товарищем на хутор. Хутор шо называется в ебенях. Но у него серебряный дукач из шиллинга, у меня кокарда вмф. И вроде времен ркка. Как дед тусует свой хабар - непонятно!
Доброго! Сегодня так... Порадовал Катькин пятак 1764.. Но нажаль монета вся убитая ...поля нынче не те ... медь не щадят.. Но в общем выходной удался! Всех с наступающим Рождеством!!!
Чому фальшаки? У них були мідні монети. Вітаю. А можна район знахідок татарок? Чугуївський, Богодухівський?
Скромне , то нічого, головне початок покладено А щодо лісу, він був колись штучно насаджений і потім здичавив, чи цілком ''дикий''? Хочу і собі походити по лиственому лісу, який було насаджено приблизно напочатку 50-х років. Але не чув, щоб там хтось щось шукав.. Ліс в сільській місцевості, навколо фермерські поля. Чи варто мені цікавитися цим лісом?
Ліс великий та дуже старий. Але після 2-ї світової в 50-ті місцями досаджувався. Зараз є дуби досить солідні. Вам думаю варто пройтися, які б періоди не були, але до лісу людей завжди тягнуло. По перше будьте готові по окраїну лісу кучу пробок копати).
, дійсно, так і буде, бо коли ходив до того лісу ''легцем'' чисто подивитися, ті пробки та іншу ''сопутку'' до них деінде видно навіть візуально)). Але далі вглиб має бути цікавіше, є якісь ярИ, прогалини. Дякую за відповідь і за додатковий заряд впевненості