Поїхавши на природу в одне із найближчих сіл, виявив декілька перспективних покинутих будинків. В одному із них отрималось потрапити в сарайчик, і коли я в його нутрощі заглянув, промайнула думка (ось воно щастя) Сарайчик був весь завалений всіляким старим хабаром, найцікавіше і найжирніше з якого я залишив собі на пам’ять, а що не міг унести то просто сфотографіував
2-5 фото - кований старий плуг ще на квадратних гайках. Стан класний! В музеї - центральний експонат, але падлюка важкий! Підскажіть по підковам на чоботи! Чиї вони?
Останнє фото - 3 при сапог кирзових в антуражному стані, жаль підошва сучасна. Одна пара навіть на мою лапу підійшла!
І так би мовити гвоздь номера! ПРАВИЛЬНІ сапоги на війну з пупирчатою підошвою МОГО розміру!!!!! Таке навіть в снах не сниться(у кого лапа більше 46-го, той зрозуміє!) Хоч сапоги і поношені дебело, зате антуражні і головне що ПРАВИЛЬНІ!!
Декілька питань ще виникло. Хто зустрічав фірму чи назву, яка написана на гаєчному ключі: "OSTROWEKT"? На 6-му фото що за предмети?
О, дякую! Також бачив запхнуті за стріху два обломки коси, але витягати не став! Отже воно є правильно!
а смаое интересное то ,что месньіе алконавтьі на чермет все єто добро не утащили. обьічно только дом остается без присмотра так сразу же и подвергается массированому налету "кладоискателей" которьіе все железное утянут на пропой. так что находка действительно класс!
надо срочно организовьівать спасательную єкспедицию! чтоб врагам не досталось надо ехать и все забирать.тем болие что вещи и антуражньіе и в хозяйстве всегда згодятся,особено борона.
а там точно есть буква Т в конце? может, это город польский? http://en.wikipedia.org/wiki/Ostrówek,_Inowrocław_County
Плуг на фото називається Нирок, для одного коня,спрощена модель, щоб конику було легше і маневреність більша. Можна не тільки в музей але і на грядку спокійно по прямому призначенню.
Ну зачем же так ! Человеку в радость и эти находки.Ведь и это наша, пускай недавняя , но, все же , история ! А какие они для кого-то, это его личное мнение. Или хабар только тогда вещь, если его можно....? Камрад Иван Сирко, мои поздравления, зачетный сарайчик !!! Сув.
Що Ви маєте на увазі під "немецкие гавнодавы"??? Сапоги здається на РККА! Чи Ви хочете зробити сенсаційне повідомлення?