Неспішно продам свій 1961G від Флая. Багато хто знає, шо це за нагрудник і які в нього переваги і зручність. А для тих хто не знає - це дуже хороша реплічка бойового нагрудника від фірми LBT. Пошитий з правильної 500D кордури, як бойовий, не такий дубовий як старіші версії від того ж Флая. Нагрудник складається з двох платформ які зєднуються між собою замком YKK по середині, на спині ясне діло H-shape лямки(які на мою думку зручніші за X-shape). Вміщає в себе: -4 підсумки під магазини в які влазять або 8 магазинів під м4/ак, або скоріш за все(не пробував, але думаю стануть) 4 магазини під всякі 7.62x51 привода. G-36 теж 4 стане. Підсумки з резинкою, яка прижимає магазини, згубити їх звідти, треба мати талант. -2 Багажних підсумки, в кожен з яких з свистом влітає по пакету шарів ще і оснащені невисипайкою. -2 гранатних підсумки. -2 пісдумки під пістолетні магазни. -3 маленькі утилітарні підсумочки(в мене там сигарети, компас і снікерси). -2 приховані підсумки під рацію/пістолет. -2 внутрішні відділення під карти\документи. Зручність в носінні не знаю яки описати, за свої багато років в страйку я переносив багато всяких розгрузок, але до цеї повернувся вдруге. Найзручніша. А продаю, бо лежить ще одна така ж в хакі. За чес експлуатації одна резинка на прихованому підсумку трохи витягнулась, думаю, через прикріплений до неї турнікет. Хочу за свою 100$ або в гривневому еквіваленті 2500 грн. Зараз не можу знайти в Китаї на продаж, але коли коли куплялась там, минулої осені, то була 125$.