Winchester select energy

Тема у розділі 'Зброя', створена користувачем Оляля, 18 вер 2021.

1. Продавец Оляля

Оляля Gefreiter

Повідомлення:
    273
    Неспішно продам спортивний Winchester select energy кал. 12/76, довжина стволів 760, один власник, прекрасний бокфлінт зроблений далеко не на свою ціну, стан чудовий, по дереву наявні сліди експлуатації у вигляді мілких царапин, гребінь та спусковий регульовані, комплект спортивних чоків з ключем та кейс.

Настріл близько 5 тисяч якісними набоями «Eley», переважно навіскою 28 грам, догляд за допомогою якісної хімії, залізо в ідеалі!

Рушничка подарувала призи на Чемпіонаті України зі спортингу та близько 120 трофеїв за 2 качиних сезони полювання.

https://i-shop.dp.ua/105689-ruzhe-ohotniche-winchester-select-energy-sporting-12-kal30-adjstock.html - ціна нової рушниці.

Продам за 1500₴. Реєстрація м. Київ. Додаткові фото за бажанням!
    With best regards![​IMG]

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

2. Цікаві лоти

1. Продам однозарядну гвинтівку калібра 22WMR виробництва Угорщини Lampagyar Budapest. В стволі 6 нарез...
      15000 грн.
    2. Продам готовий до праці комплекс на базі Savage 110 Precision кал. 338LM. Настріл мінімальний, 40 по...
      200000 грн.
    3. Продається високоточний комплекс Savage 112 .308LM, Niko Stirling 10-50x60 Diamond, sound moderator...
      50000 грн.
    4. Насобиралась кучка непонятных деталек от прицелов, дробовиков и т.д. Что угодно могло попасться. Нек...
      100 грн.
    5. Дана модель вперше в Україні. Новий у фірмовому, заводському пластиковому кейсі. SEMI-AVTO Калібр:...
      335000 грн.
  3. Alex Richter

Alex Richter Старший санитар-модератор

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    140
    Лоти
      на продажу:
    11
      продані:
    255