Winchester select energy

Тема у розділі 'Зброя', створена користувачем Оляля, 18 вер 2021.

1. Продавец Оляля

Оляля Gefreiter

Повідомлення:
    270
    Неспішно продам спортивний Winchester select energy кал. 12/76, довжина стволів 760, один власник, прекрасний бокфлінт зроблений далеко не на свою ціну, стан чудовий, по дереву наявні сліди експлуатації у вигляді мілких царапин, гребінь та спусковий регульовані, комплект спортивних чоків з ключем та кейс.

Настріл близько 5 тисяч якісними набоями «Eley», переважно навіскою 28 грам, догляд за допомогою якісної хімії, залізо в ідеалі!

Рушничка подарувала призи на Чемпіонаті України зі спортингу та близько 120 трофеїв за 2 качиних сезони полювання.

https://i-shop.dp.ua/105689-ruzhe-ohotniche-winchester-select-energy-sporting-12-kal30-adjstock.html - ціна нової рушниці.

Продам за 1500₴. Реєстрація м. Київ. Додаткові фото за бажанням!
    With best regards![​IMG]

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

2. Цікаві лоти

1. Продам однозарядну гвинтівку калібра 22WMR виробництва Угорщини Lampagyar Budapest. В стволі 6 нарез...
      15000 грн.
    2. Опис лоту: Ручка до автомату АК, АКС, АКСУ, АКМ з кріпленням болт. Легке б/в ​
      300 грн.
    3. Продається високоточний комплекс Savage 112 .308LM, Niko Stirling 10-50x60 Diamond, sound moderator...
      80000 грн.
    4. Продам комплекс DB 15 в калібрі 223 (5.56). Комплекс складається з: - карабін DB15; - приціл Trijico...
      180000 грн.
    5. Victrix–Італійський виробник високоточної зброї. Моделі Victrix відносяться до найкращих за якістю в...
      750000 грн.
  3. Alex Richter

Alex Richter Старший санитар-модератор

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    136
    Лоти
      на продажу:
    9
      продані:
    251