Whites DFX, хтось користується ?

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Volocuga, 19 гру 2020.

1. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Комради, зайомий за адекватну ціну продає вайтс, прочитав інструкцію і розумів, що не його. Розумію , що прибор дуже старий, та тяжкий в ностройках, та я про нього мріяв років десять тому. Хочу спробувати стару мрію. Питання на скільки він актуальний зараз ? Інформації дуже мало, а та що писали раніше вже давно застаріла. Чи може він потягатись з сучасними приладами ?

Cladotrix подобається це.
    1. Новый скуп заводского изготовления из нержавейки 1,5мм. Размеры: длина 290мм Ширина 200мм Вес 1кг Г...
      1500 грн.
    2. Надійне і компактне кріплення яке дозволяє закріпити ліхтарик або пінпоінтер до штанги металодетекто...
      100 грн.
    3. Чехол для пина. Состояние хорошее. Пригоден для дальнейшего использования. Смотрите фото.
      105 грн.
    4. Новый лоток для промывки золота D38см…
      448 грн.
    5. (в наявності 10 шт.)
      Алюминиевая заглушка для приборов Nokta Makro kruzer / Nokta Makro Multi kruzer / Nokta anfibio / mi...
      55 грн.
  2. Wolfgrey

Wolfgrey Moderator

Повідомлення:
    6.376
    Адреса:
    Україна, Дніпро
    Актуальний. Зможе і переплюне, якщо розберетеся у налаштуваннях.

Cladotrix та Volocuga подобається це.
  3. Skagen

Skagen Stabsgefreiter

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    16
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    29
    Повідомлення:
    102
    Адреса:
    Gårdarike
    у меня был ХЛТ, прибор бомба,а ДФХ должен быть еще лучше(2 частоты) Продал свой бо деньги нужны были,а теперь очень жалею. Гарреты,минелабы,Деусы... это все не то. Вайтесы( МХТ,ХЛТ,ДФХ,Спектра) на мой взгляд- это самые лучшие и универсальные приборы,не понимаю почему они у нас не популярны вообще.:confused:

А по поводу настроек,так там все очень просто,самое главное настроить правильно дискриминацию ну и понять зачем нужен Mixed Mode, многих новичков он путает.. а так там больше нет ничего сложного.

Останнє редагування: 22 гру 2020
    Volocuga подобається це.
  4. Maks007

Maks007 Moderator

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    286
    Повідомлення:
    4.311
    Не популярны, потому что на момент приборного бума не было диллеров и рекламы. А у нас люди рекламозависимые, аськи наше всё.
    На счет сложности - не соглашусь. Покупал как-то ДФХ, так и не разобрался. Если нужны высокие показатели, нужно перестраивать программы под каждый грунт. На заводских программах он слабенький, а пытаешься накрутить, то тормозит, то часть целей не видит, то фантомит, еще что-то... Там какие-то очень важные настройки, вообще в инструкции не прописаны, и те кто допёр, как-то не сильно делятся.
    Но самые глубокие котлованы, которые я встречал от клюшек, были после ДФХа (правда с 15 марсовским "рулем"). Самый глубокий прибор, что я видел в реальности, но для тех кто может разобраться, а судя по ценам на вторичке, таких почти нету. :rolleyes:

Volocuga подобається це.
  5. Skagen

Skagen Stabsgefreiter

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    16
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    29
    Повідомлення:
    102
    Адреса:
    Gårdarike
    Я настройки подсмотрел на этом сайте,там разных вариантов много. Есть очень толковые програмы как по монетам,так и по войне.

http://xlt.narod.ru/programs.html

Volocuga подобається це.
  6. ARSENAL.UA

ARSENAL.UA Stabsgefreiter

Повідомлення:
    248
    Адреса:
    УКРАИНА,ВИННИЦА
    Маю такий вже років 7-8 ..., розбирався з налаштуваннями кілька місяців.
    Маю до нього гору катушок - на всі випадки і ньюанси пошуку.
    Продавати,міняти не збираюсь.Якщо і виникне така думка, то тільки на Спектру.

Cladotrix, Maks007 та Volocuga подобається це.
  7. Валерий Ч

Валерий Ч Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    868
    Адреса:
    Киев
    Врахуйте, що прибор не виробляється вже давно, фірма Whites нещодавно чи то закрилась взагалі, чи то припинила виробництво МД, а з ремонтом Whites у нас завжди були проблеми. У нас їх мало на руках. Я з своїм МХТ Pro свого часу намучився.
    Купувати зараз Whites безперспективно.
    Крім того ці прибори важкі, 8 акумуляторів АА.
    Існує книжка: Норманди Дж. Жизнь с мeталлоискателем DFX, 2002 рік, там все розжовано.

Rastaarheolog та Volocuga подобається це.