Вітаю спільноту! Пропоную придбати ніж WE Knife Co. Cecchini Solid Frame Lock Knife Gray Titanium (3.9" Bead Blast) Ніж новий, оригінал, повний комплект Хочу запропонувати ніж, що виготовлений відомим ножовим дизайнером - Gustavo T. Cecchini в колаборації з We Knife. Ніж має дійсно футуристичний дизайн, це інтегральне титанове руківʼя, футуристичної, але й водночас неочікувано зручної форми. Надійний титановий фрейм з сухарем, фірмовий запатентований фліпер GTC - фішка Густаво. На мою думку, цей ніж технологічніше та цікавіше виконаний за більш відомий ZT 0055, хоча той і American Made. Загальна довжина: 227 мм; Довжина леза: 99 мм; Товщина клинку: 4 мм; Механізм відкриття, замок: Frame Lock; Сталь: CPM-20CV; Матеріал руків’я: Titanium; Кліпса 1-позиційна; Вага: 154 г. Додаткові фото/відео в ПП Ніж в Києві Вартість: 500$ Також можу привезти ніж на Ваше індивідуальне замовлення, звертайтесь в ПП! Для швидкого звʼязку пишіть в Телеграм Огляд на цей ніж від українського майстра-заточника Віктора Мацикура на YouTube: Посилання Ножі в наявності: Hinderer Eklipse Hollow Skinny Magnacut Heretic Medusa V3 Tanto Magancut Zero Tolerance ZT 0308 Coyote CPM-20CV Microtech Ultratech Bounty Hunter Spyderco Slysz Bowie Microtech Ludt Gen 2 Protech PDW Invictus USN Gathering Tactile Archer Magnacut Zero Tolerance ZT0392 PURBLKWC M390 Koenig Arius Gen 4 SPK Lamia Nature Grip Arno Bernard iMamba Hinderer XM-18 S45VN Slicer Non Flipper, Hinderer Tool, Титанова накладка Kasfly Spyderco Sliverax CPM S30V C228CFP Ножі з колекції: ZT, Chaves, Hogue, Klotzli Ножі з колекції: Maxknives x Torpen, Knafs Lander