Вітаю всіх! Принесли мені таке чудо, думали що я візьму собі. Але зараз не до того зовсім то попросили продати, бо знають що я в темі трохи. Близьких знайомих своїх я вже питав, то в моєму колі всі хто хотіли - вже мають сіє чудо. (P.S. Я б теж знову купив собі Р38, але тільки якщо офіційний ММГ деактив з паспортом. То якщо щось таке маєте - пишіть ) А в даній темі прошу оцінити цей екземляр, який знайшли на даху старої хати пару років назад. Навіть не чистився, лише був розібраний та змащений. Ось, як має виглядати чердак, до речі. А не те ......, біля якого пишуть "чердак". Трубки до нього немає, бо пішла ще раніше на інший проект. (Але якщо комусь дуже потрібно - то є можливість привезти з Польші чи Чехії оригінальну новеньку трубку за пару сотень єнотів ) Та зараз в наявності нічого такого немає, тож прошу оцінити тільки те що на фото! На аукціон зараз ставити з 1 грн сенсу мало, бо продаж не спішний. Тож прошу висловити свою оцінку в гривневому еквіваленті, за які б ви самі продали чи купили дану річ... Детальніших фото, мабуть, ще не робив... Та якщо потрібно ще щось дозняти - то кажіть. Залюбки все покажу! З повагою до всіх.
Приветствую. Я бы стартовал с 15000, если не спешно. А там уже либо накидают, либо возьмут на 1-2000 дороже старта.
Вітаю шановний колектив. Пишемо в великий плюс: горка ціла, затвор цілий. Пишемо у мінус: стан не колекційний. На виході, додав ствол і вийшов готовий СХП. Як на мене, ціна від 25-27 т саме то. Всім здоров"я, миру та злагоди
Ось із свіжих https://violity.com/ru/113529018-valter-r-38 Прикласти зусиль і буде тоже бажаний "чердак". Так що за те "чудо" купити квартиру не вийде.
Це називається рівняти х. з пальцем Гнилі чи голірі рами та чердак з зіпом (на 200$ десь) та накладками (які самі по собі 100$ коштують). Якби я хотів когось намахувати, як тут багатьма прийнято, то він би вже був почищений та переворонений... Але всі мої лоти завжди продаються, як є та вказуються наявні недоліки, якщо вони присутні. Бо репутація дорожче! Завдяки їй, мені люди і приносять такі речі чи відправляють без оплати і тд.
Продал их на форуме не один В коллекционном состоянии без ствола 1-1.2 к$ , здесь чердак походу протекал , где номера , какие то клейма, курицы и тд?это то что ценят люди которые их покупают !
Доброго дня. Що Ви хочите почути, що нього ціна 1000-1200$ ? Такої ціни немає. Зараз інші пріоритети в людей і інший час. За кури і клейма я згідний. Ціна нього -+ 15000грн. Всім мирного неба. З пов. Юрій
Дякую за оцінку, яка набрала найбільше вподобань Виставлений на аукціон без накладок - https://reibert.info/lots/walther-p38-valter-p38-pid-sxp.1088133/ Накладки пішли знайомому за 100$, як і казав що воно того вартує. Всім вдалих торгів або погоджених кредитів в банку
Доброго здоров'я. Потрібно було б ще втюхати і цілого нього до накладок за 400$. Добре б пішов, а так то вісяк. Ось можливо трішки в слабшому стані, але комплект вже не перший раз продається https://violity.com/ua/113731681-walther-p-38 Але ажіотажу зовсім не бачу. Та і без клейм і номерів цікавості особо не приносить, тому що має бути він на полку, а прямому призначенні він не піде, так як в наш час є не проблематично і по дешевшій ціні кращі екземпляри можна підібрати. Всім мирного неба. Вдалих торгів. З пов. Юрій
Вот я продавал такой макет по запчастям , по моему состояния такое же как и ваш чердак , только у меня он был копаный со слов хозяина )