Размер на псв 35 см, 12,5 см, и загиб "крышки" 7 см. С чертежами боковых кожаных ремешков не помогу, ибо на них нету размера.
Так Швейцарія ж не брала участі у ДСВ, наскільки я знаю)) https://reibert.info/threads/nemeckie-chexly-dlja-palatochnyx-prinadlezhnostej.1108862/
Норм натуры для замерки пока что нету, ибо сам когда-то купил швейцара под видом немца позднего. Знаю только что длинна стенок 40 см идет.
Креслення з Юрген.ру мають низку неточностей. Наприклад, від кінчика до першої дірки має бути 40мм, а не 30. А розміри запряжніка взагалі треба підганяти індивідуально, бо довжина вікна під зуб пряжки залежить як від товщини шкіри, на вікно зі шкіри 2,8 мм треба довше вікно ніж на вікно запряжніка зі шкіри 2,4мм, так і від товщини матеріалу самої пряжки - для пряжок із проволоки 2 і 3 мм завтовшки розміри вікна суттєво відрізнятимуться.
Да, ваша правда. Просто сейчас норм чехол оригинальный трудно найти, а чертежей кроме как юргена никто не выкладывал.
И так, чертеж оригинала: Ширина 12 см, длинна крышки 12 см тоже, длинна чехла без учёта крышки 38 см.