Камрады, у кого есть есть опыты оформления "второй пенсии" в негосударственном пенсионном фонде, например в Приватбанке? Стоящее ли это дело? Или копить на старость на депозите, валюте, золотых гульденах?
узнайте зарплаты сотрудников этих фондов...и крепко задумайтесь, нужны ли они Вам.....Идея накопительной пенсии прорабатывалась ранее серьезными пацанами и была отвергнута по ряду причин. Но идея соблазнительная-кому-то пригодятся "длинные" деньги....
Просто терзают меня смутные сомненья, что через 15 лет (как обещают нам Зеботы) гос. пенсии не будет вообще. Так вот и начал интересоваться альтернативами. А зарплаты и у банкиров и топ-менеджеров гос компаний ого-го
В нашей стране только в валюте Золото трудно прятать, банк вообще не вариант, а вот баксы да, но только старой серии.
Виходячи з нашого досвіду усі ці фонди це повне наї...лово - краще самому відкладати гроші в якісь певні інвестиції.
Вітаю! Мене знайома спробувала втягнути в якусь Австрійську компанію) Типу приїхав головний читати лекцію) Ну як він почав гладко так говорити...я аж розчулився))) На вигляд був схожий на поважного дядька з великим шкіряним портфелем...з замашками наперсточника з 90-х))) В кінці каже: Все складаємо договір))) Я йому кажу: давати гроші та цілувати в сраку ні коли не пізно!
И совет всем, когда закапываете, ложите поглотитель влаги, а то будете как я, менять на не заплесневелые, за 140 грн за 100.
В этом вопросе разберается наш земляк nesmer, спроси. Какой-то сканер есть, говорит в доме хрен спрячешь.
Ну Ви й живете...Гроші закопуєте!!! Тут ходиш ,з металодетектором ,і на оборот хочеш їх відкопати ...Чужі звичайно . Так вірніше буде...Довіри до всіляких фондів...нуль. Хіба що, депозити в закордонних банках.
Це можливо вирішити за допомогою слабкого розчину белізни))) Вони потім хрустять як нові) та заодно корону можна вбити разом з її другом вірусом.
Они у меня плавали минут 10-15 пока все пятна не ушли! Главное слабий раствор))) а то все уйдет! А потом удачно все ушли в обменике! А до єтого були качели за пол цени)))
Урядові не можна вірити. Коли нас агітували на Другий пенсійний філяр (він був обов"язковий) все виглядало дуже файно. Потям виявилося, що ті гроші, котрі були на вашому рахунку, не будуть переходити на родину у припадку твоєї смерті. А потім нас обікрали. Виходячи з вищенаписаного вважаю, що РРК це чергове наі...лово, а опріч цього мені це вже, як кажуть поляки, звисає та повиває - через три роки на пенсію.