Всім привіт! Я новенький тут.

Тема у розділі 'Ножі, мультитули та холодна зброя', створена користувачем Андрій Крутько, 13 кві 2023.

1. Андрій Крутько

Андрій Крутько Schütze

Повідомлення:
    9
    Я колекціоную ножі і займаюсь бушкрафтом на Заході України. Вже місяць думаю придбати ніж компанії BPS KNIVES. Хтось знає за ці ножі? І як вони в використанні?
    Бо я дуже довго знаходжуся в походах, можна сказати, не кожен ніж витримує такий натиск.
    Багато подорожував у США, взяв дуже багато з їх досвіду. Але зараз через війну в країні залишився тут, хочу знову відчути це почуття пригод і нових краєвидів країни!

2. Цікаві лоти

1. Предмет у даному вигляді є моєю фантазією. Чи використовувся він у якості траншейного ножа, чи якийс...
      1000 грн.
    2. Багнет до гвинтівки Маузера зразка 1898 р. Перша Світова війна.
      1200 грн.
    3. Бебут 1916 року, в гарному стані ,зважаючи на свій вік, додаткові фото за бажанням
      15500 грн.
    4. Частина штик-ножа Нідерландів зр.1896 року. Головка ціла. Кнопка комплектна, але не розроблена. Част...
      580 грн.
    5. Штык 1914 года системы Маузера. Очень редкий Шведский штык системы Маузер. Оригинал! Все родное. Шты...
      6000 грн.
  3. pavelns

pavelns Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    769
    Адреса:
    Харків
    Так усі пригоди зараз не на заході, а на сході та півдні країни. Там можна відчути почуття пригод повною мірою. А краєвиди які...

Останнє редагування: 13 кві 2023
    Gesandt, zubrik, Kasper 88 та 21 іншим подобається це.