Всім привіт! Я новенький тут.

Dieses Thema im Forum "Ножі, мультитули та холодна зброя" wurde erstellt von Андрій Крутько, 13. Apr. 2023.

1. Андрій Крутько

Андрій Крутько Schütze

Я колекціоную ножі і займаюсь бушкрафтом на Заході України. Вже місяць думаю придбати ніж компанії BPS KNIVES. Хтось знає за ці ножі? І як вони в використанні?
    Бо я дуже довго знаходжуся в походах, можна сказати, не кожен ніж витримує такий натиск.
    Багато подорожував у США, взяв дуже багато з їх досвіду. Але зараз через війну в країні залишився тут, хочу знову відчути це почуття пригод і нових краєвидів країни!

2. Интересные лоты

1. (в наличии 2 шт.)
      Камінь точильний новий виробництва Франціі Ціна за 1 шт.
      350 грн.
    2. Продам Мультитул Leatherman Wave +, у 100% робочому стані. Характеристики в мережі. Прихованих недол...
      3001 грн.
    3. Продам складаний ніж Gerber для повсякденного носіння, лезо нержавіюча сталь. Для розкладання\склада...
      421 грн.
    4. Продам Мультитул Leatherman Blast у практично новому стані. Функціональність аналогічна Wave, тільки...
      1151 грн.
    5. Продам Мультитул Leatherman Micra, у достойному стані. Характеристики в мережі. Прихованих недоліків...
      451 грн.
  3. pavelns

pavelns Stabsfeldwebel

Так усі пригоди зараз не на заході, а на сході та півдні країни. Там можна відчути почуття пригод повною мірою. А краєвиди які...

Zuletzt bearbeitet: 13. Apr. 2023
    Gesandt, zubrik, Kasper 88 und 21 anderen gefällt das.