http://profit-shop.ru/shop/UID_37523.html?id=2110bb14-3d3c-11e3-b90f-0015179e3e77 " ...Компас Адрианова - первый российский воинский компас с фосфоресцирующей подсветкой, разработанный отечественным конструктором в 1907 году. ..."
...ну, якщо так, тоді ще треба було декілька літер прочитати... Тоді було би зрозуміло, чого там нема фотки зворотньої частини, і як він співвідноситься з тим, шо в Т.С.-а... " ...Компас Адрианова ученический КА-У (на кожаном ремешке)... " ну, і далу по тексту є ключове слово : до речі, я про те, коли він випущений ані слова не сказав. ...а випущений він не в 80-х а максимум - середина 70-х, бо замість металевої обойми під шкло тоді (80-і рр) йшла рифлена пластмассова....
...а випущений він не в 80-х а максимум - середина 70-х, бо замість металевої обойми під шкло тоді (80-і рр) йшла рифлена пластмассова.... [/quote] ...вставлю свои 5коп. В период с 1978--1980гг. был у меня компас с УЖЕ пластмассовой поворотной частью... (естессно, ссылок и фото нет, уж простите...)
[quote="A10A, post: 4695796, member: 11704" до речі, я про те, коли він випущений ані слова не сказав. [/quote] А треба було сказати, бо саме про це він питав. А ваша відповідь була не доречна, бо автора теми цікавили роки випуску а не назва компаса