http://topwar.ru/28907-made-in-usa-ispoved-specialnogo-instruktora-po-cvetnym-revolyuciyam.html а некоторые до сих пор думают о народном гневе праведном)
да дело даже не в этом, я лично знал людей которые искренне верили в майдан(хотя я сам не верил во всё это с самого начала) и даже перечисляли туда свои деньги. Вопрос в другом, а те люди которым баксы на майдане вручали? Хоть один сказал, что он тут не ради денег, а ради будущего своих детей, страны и т.д.?! Брали то все... не задавая вопросов.
Америкосы такиеже пешки в руках мирового капитала как и мы.http://frefilms.ru/index.php?url=dm...%20%C7%C0%CF%D0%C5%D9%A8%CD%20%C2%20%D1%D8%C0
Ага, были страны благоденствия, а тут пришли США устроили цветные революции и все развалили. Очередной мусор.
Конечьно же нет! Только с кем поведешься от того и наберешься! И прав тогда Мыкола Янович сказавший, что народ живет хорошо, просто он (народ) об этом еще не знает! Зачем же тогда переть бочку на правителей?
Зато в 2010г. поднялась мускулистая рука пролетариата и бело-синяя контрреволюция победила. Верно, ЦРУ и Госдеп тогда ловили Бин_Ладена, вот и не проследили. Сапоги НАТО и наколотьіе валенки бьіло в очередной раз посрамленьі.
дык "синие" так же как "оранжи" бабло раздавали. Получается, что любая типо "рыволюция" это война кормушек при помощи купленых нищебродов.
Наколотые апельцыны.До валенков дело не дошло бож зима у нас мягкая.А сапоги не успели бо потом наши пришли.
Естественно-революция требует больших денег и людей готовых за еду и чистые портянки ну или как в данном случае за деньги идти ниспровергать основы.Но есть и просто недовольные .Но самое главное -ситуации в стране.Почему-то в США и прочих странах Запада нету цветных революций.
нічого нового не має. оно у жовтні 1917 року на німецькі гроші голодранці на чолі з жидами переворот зробили. але чогось дехто замовчує і факти. мабуть досі отримає платню за це неподобство.
Може й так .Я чесно кажучи там не був спостерігав усе дійство по телебаченню.Цікаво які ж у них валянки?
валянки були перша кляса! фірмові, купа лейбаків, зручні, теплі. не те що оті з ринку які вироблені з якоїсь незрозумілої вовни. ті валянки оно скільки років минуло а досі як нові. я в них постійно ходжу, і влітку не спекотно і взимку тепло. а які апальсини смачні. таких вже не роблять. це все мені дісталось практично безкоштовно. купив в ветерана майданівського сидіння за не великі гроші.
То ви гарячкуєте. Нинішні афрошведські та інші афрофранцузькі революції - то ж кольорові революції. Хіба ж таки чорний - то вже не колір? валянки були перша кляса! фірмові, купа лейбаків, зручні, теплі. не те що оті з ринку які вироблені з якоїсь незрозумілої вовни. ті валянки оно скільки років минуло а досі як нові. я в них постійно ходжу, і влітку не спекотно і взимку тепло. а які апальсини смачні. таких вже не роблять. це все мені дісталось практично безкоштовно. купив в ветерана майданівського сидіння за не великі гроші. От - недаром ТС пише: при виде исправной амуниции насколько ничтожньі все революции. І то таки правда.
ви так каже наче самі зарплатню картоплею та помідорами не отримуєте. до речі ви скільки за минулий місяць отримали? бо я вже і на наступну зиму запасся і продав тим хто не отримає зарплатню від госдепа, треба ж якось допомагати отим злидням які тілько за мисок счєй працюють.
дефіцит великий тії валянки. бо вже минуло багато часу, хоча може хтось і продасть. дайте об'яву що купите то мо хтось і озветься.
дозвольте поцікавитись. а навіщо він вам треба, тобто що ви з ним робити будете? мо і мені треба а я не знаю про це.
при Кучме Я жыл шо при Брежневе, платил налоги и радовался жизни.Потім прийшов бджоляр с амерекосами та все зпоганив, хотя ідея була доброю,а зараз не те що погано а майже пи...., законів куча, золото вивезли, дачку в міжирічі фіг купиш, земелька дорого, сало дорого, а ще гольфстрім пакостить, і тсн мені неподобаеться, а ще обама та франклін,та ще й закон 2126 приймуть, то що закордоні друзі недопоможуть? чи вони болта забили на нас? , може Юльку замість Кучми? скажіть де чиста річка .....
да хрен теперь разберёшь, что кому-когда и что... главное что результат один - втюхались в пАкращення. Мне что Юля, что Витьки оба, все они жрут из одной кормушки. Соглашусь с камрадом который про Кучму вспомнил - тогда реально можно было нормально жить... во всяком случае с нынешней жопой не сравнить.