Доброго Здравия. копаю уже более 8 лет. перепробывал кучу разных приборов. и вот пришла видимо очередь попробывать Whites Coinmaser. какую катушку посоветуете поставить на замену штатной? ибо в Штатной что то с проводом. да и не глубокая она говорят. на чем остановить свой выбор Марс,Nel или может Блондинку?. Whites Coinmaster
Всім міцного здоров'я. Нас всім Деуси та Мінелаби подавай, а про старенькі добрі прилади хтось згадує....?)))) Старина Вайтс з котушкою Нел Хантер, на мою думку самий стабільний дует і в глибині радує.
Так я не писав, щось проти них. Маю Деус, Мінелаби були більшість їх моделей, всі тримав в руках, а Вайтс для мене прилад перевірений роками. Це ж як коньяк чи вино))).
Перший мій металошукач... Пом'ятаю, як я вагався , що купувати асю 250 чи коинмастера ... Вайтс переміг
В мене в такому ж питаннi Корсар-супермастер перемiг. Але потiм була й Аська. Рокiв мабуть вже 17-18 тому
Від вайтс класік чи trex від niksat можливо підійдуть,спробуйте йому написати можливо щось підкаже,якщо він ще на звязку тут на форумі.