Доброго времени суток! Попрошу дать одекватное обьеснение!Пару дней тому назад мною было создано две темы! Первая в розделе "что это такое" Вторая в розделе " сколько стоит " Предмет явно не современный. И интересно было узнать его историю! В течении часа обе были удалены,с зачислением штрафных баллов! С "неприятным" мне комментарием "С первого раза непонятно?"Считаю такое общение непозволительным и некультурным! Отписавши модератору,задал вопросс в каком разделе могу создать тему ,меня направили на Виолити !(На Райберте с 2010 года и не на какой Виолити.идти нехотелось!) Мониторю темы "Сколько стоит " и "что это такое" Нахожу в них темы с " набором туриста"с "царскими рублями"и.т.д ,то есть с предметами неотносящимися к Военному Антиквариату !Пишу в этих темах но некто не реагирует! Как это понимать? Отправлено с моего XT1585 через Tapatalk
Гарна річ, камраде, і я її памятаю ... я навіть відписувався з приводу неї, кажучи що це "не бойовий кінь" ... Модератори у даній ситуації мають рацію ... адже уже відомо що ця голова коня це наконечник на "трость" а форум у нас хоч і історичний але із військово- воєнним нахилом ... тому ваша конячка "випадає" із цього списку бо вона немає ні прямого ні непрямого відношення ні до війська, ні до війни ... І якщо модератори будуть дозволяти виставляти на форумі усі стародавні речі, то повірте серед стародавніх гребінців, пудрениць, пенсне, тростин чи інших старовинних побутових речей ми загубимо ті речі, заради котрих і створений цей чудовий форум ... P.S. Вдарте хоч якесь клеймо прийомки вермахту на цю конячку щоб можна було її поставити в "одну стайню" із "шмайсером", "мосінкою", "штурмгевером" чи ППШ ... ...
Дуже дякую комрад за видгуки! Я згоден шо до военного антікваріату ніякого відношення немае!Але більш за все заципіло то шо в данних розділах Зара е родянській "Набор туріста"Якім він боком до данного розділу або царський рубль.і тому подібні речі ! І чому зімною так спілкуються?С первого раза непонятно?таке я можу сказати якомусь гопніку на вулиці,а не незнайомій мені людині!(Вибочаюсь за мою Украйнську!)