Всім добра. Сьогодні з братом покопали після обіду пару годинок, знахідок багато, порадувала половинка жетону та монетки, але саме більше кладуха кілець під деревом, хтось недорахувався 16 голубів ))) Приємного перегляду.
В продовження вчорашнього копу закину пару фоток з сьогоднішнього. Що можу сказати він порадував кількістю монет та перстнів, шматок жетону та гудзики теж прикольні, але нажаль другої половинки сапера немає. Приємоного перегляду.
К вопросу заданному в ролике - забирают-ли металл? У всех по разному , но лично я стараюсь забирать , когда хребет позволяет. По нескольким причинам - почистить место( вдруг еще придется побывать ) , иногда денежка небольшая в дополнение , и почистить " карму " т.е. забрать мусор и очистить землю.......... А коп хороший
Вдячний за відповідь. Я чесно кажучи забираю все з поля, самий дріб'язок кидаю в кишеню, так як Ви кажете чищу карму)))
я стараюсь поступать так-же , иногда просто бесит мусор возле старых ямок , который некоторые " эстэты от копа " оставляют...... А поле с таким количеством монеток и перстеньков нужно чистить , могут быть и приятные сюрпризы( но это Вы и сами знаете )