Привіт. Спитати хочу. Тож будь ласка дай відповідь. Я хотів стати військовим, точніше використати свою військову кафедру і піти на півтора роки як офіцер запасу по призову. Прийшов добровільно. Вже 1 жовтня завчасно пройшов медкомісію. Бажання було неймовірним. І головне - пройшов в Київському обласному комісаріаті атестаційну комісію. На мене чекала Одеса, її Військова академія сухопутних військ. Я дуже був радий. Навіть при тому всьому знали тільки всього дві людини - мама моя і моя дівчина. Батька та рідного брата я повідомив про те, що хочу служити після того, як пройшов вже атестаційну комісію у Києві. Чекав ще більше місяця. Мав їхати до Одеси на трьохмісячне навчання, щоб згадати свої навички (військовий тил - моя спеціальність, яку я здобув на військовій кафедрі) по військово-обліковій спеціальності 702100. Начпрод, начреч і т.д. Тут мій воєнкомат робить несподіване. Дзвонить кадровичка і каже, прийшла телефонограма і треба ще документи збирати. Навіщо, для чого, як я годєн вже був. Скинула список. Ладно, я все зробив. Але суть і питання основне до тебе таке - мене не взяли служити на півтора роки, бо по мені не було наказу, і це в останній день коли мав бути наказ по мені, розумієш. Мені повідомили дуже по трусливому навіть не подзвонивши, а у вайбер скинули, типу, пише кадровичка, НЕ ЗНАЮ чому, але сьогодні мав бути наказ по вашому призову офіцерському, але, наказу по вас не було. Далі дописала - напевно на горі ( Міноборони) щось поміняли і головне, що вона написала, через, що я до сих пір в депресії глибокій, на ваше місце поставили когось другого. Кого другого, я один був на весь Київський гарнізон. Готовий до навчання і до служби. Зробив собі мрію і загубив її через якогось там мажора чи бог його знає хто там замість мене, вони вирішили, пішов служити. Тож питання наступне - потім мені запропонували уже в стані глобальної депресії піти на зв'язківця, але мені і так було боляче про то, що мене не взяли по моїй ВОС, а зв'язківець мені не був цікавий, інакше кажучи, я хотів те, що хочу ізначально, а йти та "ремонтувати рації" я не мав бажання та сил. Три місяці коту під хвіст. Три місяці - вересень, бо вже готувався фізично, жовтень, проходив, і листопад, бляха, допроходив якісь непонятно довідки і т.д. Мою мрію зруйнував, - питання уже, - я, бо не пішов на того связиста, хоча я не міг уже ніяк морально, до сих пір не можу відійти, того і тобі пишу як спеціалісту, думав позайматися із психологом, та трохи уже не знаю, вроді справляюся, бо я хотів на свою спеціалізацію, дуже хотів... Вони винні, ті котрі наказу не дали по мені , як так, я все правильно зробив, а тут видно гроші рішили в главкі Міністерства оборони України. Чи винні ті люди, котрі займалися кадровою роботою по мені у моєму військкоматі, не перезвонили і не заступилися за мене. Бо чого так. Такого бути не може. Я один йшов із Київського гарнізону. А тут взяли якогось мажорчика, папа його видно гроші добрячі кинув в главк. Поміняли - як так? Я один офіційно вже по документам йшов по Київській області, чекав наказу. Короче, дай будь ласка відповідь. Я буду чекати твоєї відповіді із нетерпінням. Дякую за відповідь. П.С. Служба звичайно не контракт, на яку я хотів йти, але в подальшому думав, що 50 на 50 - або залишусь, або піду на цивілку робити. Півтора роки не так і багато, думаю мені б сподобалося. Але ні, комусь вигідно значить зруйнувати людську мрію, чоловічу мрію, хоча ж кажу, що связиста предложили уже коли навчання почалося на курсах. То вже не то, доганяти-переганяти. Мені дуже боляче це все писати. Я пройду це, та хотів те, що хочу. Мені связиста не треба, бо я не хочу бути тим, ким я не хочу.
Щас в арміі чорті що твориться. офіційно будуть скорочувати. наголосували , мля.....https://www.radiosvoboda.org/a/armiya-skorochennya-genshtab-viina/30997509.html
Кому-то в теплых танках греться,кому-то на продскладе замерзать.. P.S Просто так стать на харчи,шмотье,ГСМ или стрелковку не реально.Оттуда не увольняются-оттуда выносят вперёд ногами,и преемники давно расписаны.
За Вашим ВОС-ом, як не дивно штатки забиті. Ви ком. взводу в піхоту просіться там збудуться усі Ваші мрії навіть заповітні. Без образ....
Ага, такой наивный, там всего-то нужно было 10 человек на всю армию, а его видетели не взяли... А он хочет, то что хочет, а не в армии служить... https://www.mil.gov.ua/content/mou_orders/mou_2020/391_mou.pdf
А не было мысли, что вместо зелёного нытика взяли не мажора, а более квалифицированного и опытного, возможно отслужившего несколько лет и доказавшего свою квалификацию ??? Мне один когда-то зарядил : я лейтенант танковых войск. Я говорю, - ты хоть в танке сидел ? Он ответил что когда-то на кафедре их вывозили куда то и таки да однажды он посидел в танке. Какой он нах мне командир, какой он лейтенант ? Он чепушило и насрать кто по вусу. Я б с таким в танк не сел и спину бы не доверил.
У меня сын после армии хотел стать пограничником,прошёл все тесты,комиссии,всё отлично,но потом членососке с ВБ захотелось денег и зарубили,а денег сын принципиально не захотел давать.Итог-фишкари контрабасные в погранцах,а парень служивший при ГШ ВС Украины-неблагонадёжный.Так,что не переживайте,плюньте и забудьте,на "хлебные"должности конкурс большёй и дорогой,посмотрите на хари высшего начсостава и успокойтесь.
А до якої персони Ви у своєму зверненні звертаєтесь? Вас читає тут багато людей, а звертаєтесь Ви до когось одного. Таке враження, що Ви комусь в особисті писали, та ненароком створили тему для широкого загалу. А по суті ви дійсно сильно вразливі, потрібно якось вчитися контролювати свій розпач й душевний біль, бо з такою вразливістю Вам не те що до армії, а й просто на вулицю не можна в наш час. Головне хоч про суіцид не думайте...
У мну создаётся впечатление , что ТС либо - тролль , либо - вырос , но мозгами ещё в 15 летнем возрасте ...
Особо тронуло -(військовий тил....людська мрія, чоловіча мрія,...) Мне не нада три оклада,дайте мне ключи от склада . .
В піхоту і тільки в піхоту,то є-Цариця полів.Так шо не надо-не надо,так і знайте склади ми вам-нє отдадім.
Не хочу кагбэ намекать, но Пряник что-то сильно довольный. ПС ТСу информация к размышлению, он с Одессы.
То не троль,троля за кілометр видно.Я коли ще в ,,Смерші,, служив,хехе(то ми так ВКР в шутку звали при нашій частині)прикомандированим там був,то нас так поучали,звертайте увагу на найменші деталі і картина складеться з пазлів.Тут думаю або хтось розважається,або пише дитина там школяр чи студент.І як ви правильно побачили похоже що з листа скопировано,бо в однині.