Воєнщина

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Антон Птушкин, 27 гру 2020.

1. Антон Птушкин

Антон Птушкин Gefreiter

Повідомлення:
    46
    Адреса:
    Київ
    Привіт. Спитати хочу. Тож будь ласка дай відповідь. Я хотів стати військовим, точніше використати свою військову кафедру і піти на півтора роки як офіцер запасу по призову. Прийшов добровільно. Вже 1 жовтня завчасно пройшов медкомісію. Бажання було неймовірним. І головне - пройшов в Київському обласному комісаріаті атестаційну комісію. На мене чекала Одеса, її Військова академія сухопутних військ. Я дуже був радий. Навіть при тому всьому знали тільки всього дві людини - мама моя і моя дівчина. Батька та рідного брата я повідомив про те, що хочу служити після того, як пройшов вже атестаційну комісію у Києві. Чекав ще більше місяця. Мав їхати до Одеси на трьохмісячне навчання, щоб згадати свої навички (військовий тил - моя спеціальність, яку я здобув на військовій кафедрі) по військово-обліковій спеціальності 702100. Начпрод, начреч і т.д. Тут мій воєнкомат робить несподіване. Дзвонить кадровичка і каже, прийшла телефонограма і треба ще документи збирати. Навіщо, для чого, як я годєн вже був. Скинула список. Ладно, я все зробив. Але суть і питання основне до тебе таке - мене не взяли служити на півтора роки, бо по мені не було наказу, і це в останній день коли мав бути наказ по мені, розумієш. Мені повідомили дуже по трусливому навіть не подзвонивши, а у вайбер скинули, типу, пише кадровичка, НЕ ЗНАЮ чому, але сьогодні мав бути наказ по вашому призову офіцерському, але, наказу по вас не було. Далі дописала - напевно на горі ( Міноборони) щось поміняли і головне, що вона написала, через, що я до сих пір в депресії глибокій, на ваше місце поставили когось другого. Кого другого, я один був на весь Київський гарнізон. Готовий до навчання і до служби. Зробив собі мрію і загубив її через якогось там мажора чи бог його знає хто там замість мене, вони вирішили, пішов служити. Тож питання наступне - потім мені запропонували уже в стані глобальної депресії піти на зв'язківця, але мені і так було боляче про то, що мене не взяли по моїй ВОС, а зв'язківець мені не був цікавий, інакше кажучи, я хотів те, що хочу ізначально, а йти та "ремонтувати рації" я не мав бажання та сил. Три місяці коту під хвіст. Три місяці - вересень, бо вже готувався фізично, жовтень, проходив, і листопад, бляха, допроходив якісь непонятно довідки і т.д. Мою мрію зруйнував, - питання уже, - я, бо не пішов на того связиста, хоча я не міг уже ніяк морально, до сих пір не можу відійти, того і тобі пишу як спеціалісту, думав позайматися із психологом, та трохи уже не знаю, вроді справляюся, бо я хотів на свою спеціалізацію, дуже хотів... Вони винні, ті котрі наказу не дали по мені , як так, я все правильно зробив, а тут видно гроші рішили в главкі Міністерства оборони України. Чи винні ті люди, котрі займалися кадровою роботою по мені у моєму військкоматі, не перезвонили і не заступилися за мене. Бо чого так. Такого бути не може. Я один йшов із Київського гарнізону. А тут взяли якогось мажорчика, папа його видно гроші добрячі кинув в главк. Поміняли - як так? Я один офіційно вже по документам йшов по Київській області, чекав наказу. Короче, дай будь ласка відповідь. Я буду чекати твоєї відповіді із нетерпінням. Дякую за відповідь.
    П.С.
    Служба звичайно не контракт, на яку я хотів йти, але в подальшому думав, що 50 на 50 - або залишусь, або піду на цивілку робити. Півтора роки не так і багато, думаю мені б сподобалося. Але ні, комусь вигідно значить зруйнувати людську мрію, чоловічу мрію, хоча ж кажу, що связиста предложили уже коли навчання почалося на курсах. То вже не то, доганяти-переганяти. Мені дуже боляче це все писати. Я пройду це, та хотів те, що хочу. Мені связиста не треба, бо я не хочу бути тим, ким я не хочу.

Rootman, viking38 та Sneik подобається це.
    1. Штани койот Pilot Uniform XL Сексі штани виробництва України. Дуже класні, продумані, зручні, мате...
      800 грн.
    2. Нові штани.Розмір на фото.
      500 грн.
    3. Абсолютно нові. У використанні не були. Розміри на фото. До лоту входить, 2 кітеля, та 2 штанів. ( Д...
      350 грн.
    4. Штани легке бу,розмір 50-52,розмір регулюється ліпучками,низ штанів регулюється ліпучками,на колінах...
      500 грн.
    5. Штаны для костюма летнего полевого (КЛП). Входит в состав боевого единого комплекта военнослужащих В...
      150 грн.
  2. LySS

LySS Obergefreiter

Повідомлення:
    68
    Адреса:
    вільна Україна
    ..їпать, ти і нитік вразливий..
    :D:D:D
    Не треба тобі в армію !!!
    "такіх_нє_бєрут_в_газманаути" !

Славко Кара, Armes, ABVER.UA та 22 іншим подобається це.
  3. Що не робиться то до кращого.

ДеНик, ☆ JOKER☆, Мишель 777 та 5 іншим подобається це.
  4. Reinhard T.E. Heydrich

Reinhard T.E. Heydrich Oberleutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    1.904
    Адреса:
    Česká Republika
    Если я правильно понял:ТС на продуктовый или вещевой склад хотел?

Славко Кара, Полтава1982, Armes та 19 іншим подобається це.
  5. Sneik

Sneik Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    7
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    245
    Адреса:
    Харьков Украина
  6. Йцукен#

Йцукен# Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    933
    Адреса:
    Украина
    Кому-то в теплых танках греться,кому-то на продскладе замерзать..
    P.S Просто так стать на харчи,шмотье,ГСМ или стрелковку не реально.Оттуда не увольняются-оттуда выносят вперёд ногами,и преемники давно расписаны.

Славко Кара, Armes, Чкалов та 12 іншим подобається це.
  7. franec

franec Obergefreiter

Повідомлення:
    55
    Адреса:
    країна ошуканих надій
    За Вашим ВОС-ом, як не дивно штатки забиті. Ви ком. взводу в піхоту просіться там збудуться усі Ваші мрії навіть заповітні. Без образ....

ДеНик, ABVER.UA, Rootman та 9 іншим подобається це.
  8. Votum

Votum Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    28
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    56
    Повідомлення:
    692
    Ага, такой наивный, там всего-то нужно было 10 человек на всю армию, а его видетели не взяли... А он хочет, то что хочет, а не в армии служить... https://www.mil.gov.ua/content/mou_orders/mou_2020/391_mou.pdf

Otryta, Чкалов, BNZ та 9 іншим подобається це.
  9. spomb

spomb Feldwebel

Повідомлення:
    206

А не было мысли, что вместо зелёного нытика взяли не мажора, а более квалифицированного и опытного, возможно отслужившего несколько лет и доказавшего свою квалификацию ???

Мне один когда-то зарядил : я лейтенант танковых войск. Я говорю, - ты хоть в танке сидел ?
    Он ответил что когда-то на кафедре их вывозили куда то и таки да однажды он посидел в танке. Какой он нах мне командир, какой он лейтенант ? Он чепушило и насрать кто по вусу. Я б с таким в танк не сел и спину бы не доверил.

Ігор Сахман, Topaz81, Boris Pryanikov та 2 іншим подобається це.
  10. franec

franec Obergefreiter

Повідомлення:
    55
    Адреса:
    країна ошуканих надій
    А мрія у Вас буде одна, щоб звільнили вчасно. Нехай щастить...

FOX24, Topaz81 та Владимир Херсон подобається це.
  11. viking38

viking38 General-major

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    62
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    119
    Повідомлення:
    5.161
    Адреса:
    Украина
    У меня сын после армии хотел стать пограничником,прошёл все тесты,комиссии,всё отлично,но потом членососке с ВБ захотелось денег и зарубили,а денег сын принципиально не захотел давать.Итог-фишкари контрабасные в погранцах,а парень служивший при ГШ ВС Украины-неблагонадёжный.Так,что не переживайте,плюньте и забудьте,на "хлебные"должности конкурс большёй и дорогой,посмотрите на хари высшего начсостава и успокойтесь.

12. Dron.istorik

Dron.istorik Leutnant

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    23
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    61
    Повідомлення:
    1.386
    Адреса:
    Простори Приазов'я
    А до якої персони Ви у своєму зверненні звертаєтесь? Вас читає тут багато людей, а звертаєтесь Ви до когось одного. Таке враження, що Ви комусь в особисті писали, та ненароком створили тему для широкого загалу. А по суті ви дійсно сильно вразливі, потрібно якось вчитися контролювати свій розпач й душевний біль, бо з такою вразливістю Вам не те що до армії, а й просто на вулицю не можна в наш час. Головне хоч про суіцид не думайте...

13. gudvin696

gudvin696 Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.241
    Адреса:
    Украина
    У мну создаётся впечатление , что ТС либо - тролль , либо - вырос , но мозгами ещё в 15 летнем возрасте ...

Rede, Ігор Сахман, Бек та 16 іншим подобається це.
  14. R@Mzes

R@Mzes Oberstleutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    56
    Лоти
      на продажу:
    2
      продані:
    131
    Повідомлення:
    3.316
    Адреса:
    Житомир, Сурина гора
    Що це було? Настрій як в передсмертному листі.

15. ДАГОТ

ДАГОТ Major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    2.899
    Адреса:
    Украина
    100% тролль.
    С названия только понятно : военщина.
    В топку его!

Rede, Бек, Romanus та 5 іншим подобається це.
  16. tuman

tuman ℭанітар Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    78
    Лоти
      на продажу:
    4
      продані:
    163
    Повідомлення:
    5.215
    Адреса:
    ЮГ. В.Лепетиха
    Особо тронуло -(військовий тил....людська мрія, чоловіча мрія,...) :smile_5:
    Мне не нада три оклада,дайте мне ключи от склада .:smile_6:
    .

Останнє редагування: 27 гру 2020
  17. Dron.istorik

Dron.istorik Leutnant

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    23
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    61
    Повідомлення:
    1.386
    Адреса:
    Простори Приазов'я
    Блін...ну тил - мрія, щоб розгон більший набрати з тилу розігнався - й на передову:D

Topaz81 подобається це.
  18. Buntara

Buntara Hauptmann

Повідомлення:
    2.191
    Адреса:
    UA
    В піхоту і тільки в піхоту,то є-Цариця полів.Так шо не надо-не надо,так і знайте склади ми вам-нє отдадім.:D

Владимир Херсон, viking38, ДВ762 та ще 1-му подобається це.
  19. kelt

kelt General-major

Повідомлення:
    5.249
    Адреса:
    Україна. З усіх усюд.
    тут и то и другое - инфантильный троль :D
    еще тот компот ...

Владимир Херсон, Boris Pryanikov та gudvin696 подобається це.
  20. Boris Pryanikov

Boris Pryanikov Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    8
    Повідомлення:
    1.675
    Жизнь-боль... Понимаю ТС,такое рыбное место в Одессе из-под носа увели:)

21. рост1972

рост1972 Oberleutnant отпуск

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    1.796
    Адреса:
    Хмельницька область
    Першій пост теми ніби перекладений і відредактований ..украінці так не пишуть..

Topaz81, Morgenshtern, Tayfun_U та ще 1-му подобається це.
  22. Dron.istorik

Dron.istorik Leutnant

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    23
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    61
    Повідомлення:
    1.386
    Адреса:
    Простори Приазов'я
    Може послання з космосу?:D

a_nakoy та Boris Pryanikov подобається це.
  23. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Не хочу кагбэ намекать, но Пряник что-то сильно довольный.
    ПС ТСу информация к размышлению, он с Одессы.

Ігор Сахман, Boris Pryanikov, Dron.istorik та 2 іншим подобається це.
  24. Buntara

Buntara Hauptmann

Повідомлення:
    2.191
    Адреса:
    UA
    То не троль,троля за кілометр видно.Я коли ще в ,,Смерші,, служив,хехе:)(то ми так ВКР в шутку звали при нашій частині)прикомандированим там був,то нас так поучали,звертайте увагу на найменші деталі і картина складеться з пазлів.Тут думаю або хтось розважається,або пише дитина там школяр чи студент.І як ви правильно побачили похоже що з листа скопировано,бо в однині.

Dron.istorik та рост1972 подобається це.
  25. Buntara

Buntara Hauptmann

Повідомлення:
    2.191
    Адреса:
    UA
    І ще таке враження про сам текст ніби не людина,а машина пише,якийсь технічний набір текста чи що.

Dron.istorik та рост1972 подобається це.