Привіт, камради! Вже не перший рік користуюся Теркою 705 і знаю її достатньо непогано. Але! Що ж це за загадковий режим «геологорозвідки», «гео», «голдпроспектинга», «чудо-чудноє», «діво-дівноє»? Давайте за нього і поговоримо. Розкажіть будь ласка хто як використовує цю функцію, налаштовує і чи використовує взагалі? Камради, поділіться думками, сікрєтними сікрєтами... Я неодноразово намагався опанувати цей режим, але не вистачає терпіня. Хоча побачив, що ГЕО дійсно глибше бере. Але, навіщо там трешхолд, вибір тону, рівень маски заліза, не можу зрозуміти?! Коротше кажучи, давайте поспілкуємось!
Ау, Камради! Невже нікого це не цікавить? Це ж крутий режим. Бачить значно глибше, дискрім який не який є. Що, ніхто не користується? Чи тьорководів вже в Червону Книгу заносять, бо попересідали на Віники та Дусі?
А що Ви хотіли почути? Цей гео режим для чистого місця. Це не деус що можно про програми мемуари писати десятками сторінок. Беріть і пробуйте. На добивку саме то.
Доброго! Много лет отходил с 705.Хорошие находки были. Гео режимом пользовался, для того чтоб понять если что глубже. Место нужно чистое, и понимание прибора на всё 100. Пользовался редко ну бывало.
Доброго всім ! Дуже довго користувався 705, так вірно сказано,гео на добивку місця те що треба. Всім ✌