Внимание, интернет магазин - мошенники!

Тема у розділі 'Магазини, перевізники, банки', створена користувачем etalon-100, 24 жов 2022.

1. etalon-100

etalon-100 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    121
    Адреса:
    Украина
    Здравствуйте, уважаемые коллеги! Прошу обратить внимание на фейковый интернет магазин мошенников! Искал я в Интернет бензиновый генератор и на ОЛХ наткнулся на сайте, где рекламировали генератор по вполне адекватной цене. С виду обычный Интернет магазин, где даже карта расположения этого магазина расположена в городе Луцк. Вечером я сделал заявку, а на следующий день ко мне перезвонил менеджер и сказал, что сейчас бухгалтерия мне сбросит реквизиты для оплаты и после оплаты они на протяжении двух часов через "Новую Почту" мне отправят генератор. Я даже и подумать не мог, что в это сложное для всех нас время живут у нас такие подонки! Деньги я перевёл на "ОщадБанк", но через пару часов я понял, что меня просто кинули на деньги! Тот мошенник-менеджер просто сам создал ТТН через "Новую Почту", но никакого генератора мне отправлять и не думал. У меня даже есть запись разговора с тем бандитом, квитанция про оплату и скрины всех липовых сообщений с ТТН, что он мне отправлял. Этот магазин зарегистрирован в Киеве, но где обитают эти кидалы, трудно сказать. Номера телефонов есть, есть почтовые ящики, но они пустые, так как при отправке на них сообщений, письма просто были не доставлены. Вот этот Интернет магазин мошенников: https://technopak.com.ua/

Вкладення:

Останнє редагування: 24 жов 2022
    Wadospyro подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Продам кітель розміру M/R бонусом додам кашкет(розмір приблизно 56)
      500 грн.
    2. Австрійська військова сорочка. Стан як новий. Не одягалась. Дивіться фото. Розмір на бірці. Заміри П...
      225 грн.
    3. сорочка Тіроль Автрія. розмір 40. матеріал 100 % бавовна .гудзики стилізовані під ріг. заміри: комір...
      120 грн.
    4. Трекинговая тениска от компании Oakley (Италия) Отличная технологичная тениска от дорогого итальянск...
      280 грн.
    5. Рубашка скаутов Нидерландов, размер указан М. Замеры: Обхват груди 115 см Длина по спине 75 см Плеч...
      620 грн.
  3. Maks.dum

Maks.dum Schütze

Повідомлення:
    1
    Адреса:
    м. Чернігів
    Доброго вечора, в мене така ж сама ситуація сталася, завтра йду писати заяву про шахрайство до поліції, буду робити усе можливе щоб цих покидьків покарали. Вони мали сьогодні відправити мені генератор за ціною 9000, і звісно ж розвели мене на передплату, я повівся через те що є сайт, нібито магазин, тепер виходить так що останні кошти які мав дісталися цим шахраям..

Cracker та Wadospyro подобається це.
  4. Wadospyro

Wadospyro Major

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    263
    Лоти
      на продажу:
    49
      продані:
    678
    Повідомлення:
    2.914
    Адреса:
    Україна
    Довго очікуєте відправки вже?

Otryta подобається це.
  5. etalon-100

Повідомлення:
    121
    Адреса:
    Украина
    Казав той Великий Мухін, що прийде 22 жовтня, однак було зрозуміло через пару годин, що то кидала! Воно навіть і не задумуються, що то відобразиться на його дітях!!!

6. etalon-100

Повідомлення:
    121
    Адреса:
    Украина
    Ось телефони цих шахраїв:

Images:

Screenshot_20221019-103039.png
    Технопак-конт.2.png
    Технопак-Viber.png
  7. etalon-100

Повідомлення:
    121
    Адреса:
    Украина
    Їх треба пробивати по стільникових номерах (де знаходяться), однак мабуть цим займатися ніхто не захоче... Вони вмикаються десь з десятої години і вимикаються під сімнадцяту...

8. etalon-100

Повідомлення:
    121
    Адреса:
    Украина
    По ходу покидьки прикрилися. Сайт вже не працює. Хотів на ОЛХ їх зразу засвітити, однак там видалили моє повідомлення, мотивуючи, що той магазин в них в чорному списку, однак вони все одно розміщували оголошення тих шахраїв. Можливо і в них в пушку... Прикро!

Останнє редагування: 30 жов 2022
  9. bva77

bva77 Schütze

Повідомлення:
    2
    Адреса:
    м.Київ
    Я так само вляпався! Хотів купити хлопцям на передок генератора . -18900
    Заяву написав,потрібно тепер йти до слідчого

10. bva77

bva77 Schütze

Повідомлення:
    2
    Адреса:
    м.Київ
    Так,прикрилися суки. А ОЛХ ще то болото

etalon-100 подобається це.
  11. etalon-100

Повідомлення:
    121
    Адреса:
    Украина
    Шановні колеги, прошу звернути увагу на те, що шахраї продовжують розміщувати фейкові оголошення про продаж бензогенераторів на ОЛХ та подібних сайтах! Треба звертати увагу на дату реєстрації продавача і щоб не було ніякої передплати! Якщо просять передплату за доставку в обидві сторони, то Ви вирішуйте самі!

12. Zholecsiy

Zholecsiy Schütze

Повідомлення:
    1
    Адреса:
    Reni
    Я теж став жертвою шахраїв, звернувся до кіберполіції.Шановні дуже прошу, якщо у когось є позитивний результат з розшуку покидьків пишить будь ласка тут на форумі чи мені на вайбер 0979710855 .
    Гадаю гроші вже не повернути, але покарані вони повинні бути.

etalon-100 подобається це.
  13. org1

org1 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    507
    Адреса:
    Київ, Україна
    Дивна якась тема
    команда новорегів (один ще і з незрозумілою статевою самоідентифікацією) з однією і тією ж проблемою одночасно зустрілась на райбі:smile_8:
    колдунство прямо.

Лорд Грегори подобається це.
  14. Wadospyro

Wadospyro Major

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    263
    Лоти
      на продажу:
    49
      продані:
    678
    Повідомлення:
    2.914
    Адреса:
    Україна
    Пошуковики вибивають посилання на цей сайт ( райберт). Реєструються і пишуть про цих кидал.
    Щось дивне???

org1 подобається це.
  15. org1

org1 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    507
    Адреса:
    Київ, Україна
    Я ж не стверджую, що це прямо неможливе таке співпадіння.
    Але дивним бачу:
    1) дати дописів прямо поряд. Тут бува якогось форумчанина по вузькоспеціалізованому напрямку інтересів обговорюють, то теми розтягуються в часі, а тут всі в кінці жовтня.
    2) концентрація саме на райбі цих відгуків (не зовсім профільний форум).
    3) регатися для відгука без продовження (об"єднання зусиль і т.п.)- ну таке собі, як на мене.

ось і все

16. Wadospyro

Wadospyro Major

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    263
    Лоти
      на продажу:
    49
      продані:
    678
    Повідомлення:
    2.914
    Адреса:
    Україна
    Хз... але на той час активність лохотрону прийшлася мабуть) перший написав, решта підтягнулась за результатами пошуковика і опинилися тут.

Лорд Грегори та org1 подобається це.