Добрый вечер,кто владеет карабином Armsan rs s1, подскажите у кого какой настрел и вообще качество карабина,т.к.в инете очень мало отзывов об нем,хотел Вепрь 12 молот и думаю может изменить свое решение в пользу Armsan?
А можно и мне в личку Написать о нём Ваше мнение. Я купил себе такой Армсан, но заберу только в самом конце мая.
Человек не пишет об Армсане,он предлагает взять сайгу 12 у него вместо Армсана,а так что я нарыл и по узнавал у кого есть говорят ствол достойный и по сравнению с вепрем эргономичнее
я владелец АРМСАНА. Только купил. Уже был не большой запил, выкладывал в соседней теме. Была 1 тренировка, 130 выстрелов.
У меня не вместо турка а, есть САЙГА которую предложил Вам. По ергономике , после моей доработки только плюс Продаю в связи с https://reibert.info/threads/belaja-cerkov-nuzhna-pomosch.909256/ нужны деньги С ув. Константин
Щось не густо в цій темі, невже так мало цих стволів на руках? Зараз ціни підскочили на них, тепер в сумнівах купувати чи ні.
Ігор скажіть, дульні насадки підходят від Сайги та Вепря? Та чи не пробували встановлювати на нього насадку Парадокс? Хотілось би позапускати кулю на 100 і більше метрів.
Сам запитую, сам відповідаю та сам пишу, але можливо комусь стане у нагоді якщо обере саме цей ствол та захоче почитати відгуки. Отже: Настріл більше 2000 тисячів пострілів, абсолютно всі на самокрутах 90% настрілу-кулями. На перших 100 набоях було виявлено проблему утикання (закусення) кожно 8-10-го набоя, навіть на гільзі було видно що її ріже на кромці або по всі довжині. Все це лікується дуже легко, виділивши 1 годину часу та попрацювавши надфілем по всім гострим кутам патронника (Якщо взяти прозору гільзу, зафарбувати її маркером, запам'ятати положення в магазині і загнати її в патронник, то можна буде знайти який саме виступ царапає гільзу по здертому маркеру) Метал на патроннику дуже твердий, надфіль бере важко. Більше проблем не виявлено, магазини працюють справно. Саме більше здивувало що впевнений перезаряд відбувається навіть на навісці 24г., та стає на затворну затримку. Здебільшого стріляю на дистанцію від 100 метрів металевий гонг 50х50 см вражається стабільно дешевою кулею Люман, при бажанні можливо зібрати кучу на листку А4, якщо взяти якусь кращу кулю то можливо влучати по попперам. Також був люфт в прикладі, під час стрільби абсолютне не замітний, але не приємний, вилікувався бональною підмоткую матерчестої ізоленти, думав на довго не вистачить, але і досі люфта не має. Ще кілька слів про ствол, він хоч і хромований, але чистити його важко, не розумію чому, але на помпі весь бруд "сходить" набагато легше ніж на RS-S1, до дзеркального блиску я його не можу натерти, на помпі це робиться дуже просто. Краска якісна, тримається міцно і навіть після темпової стрільби з дуже сильно розігрітим стволом не облазить та не тускніє. Єдиний не достаток на сьогодні, це те, що не можливо знайти дульне звуження або насадку парадокс, вони продаються лише на кацапських сайтах. В підсумку: Я задоволений, можу сміливо рекомендувати дану зброю до купівлі.
Гострі кути знімав, на упорах патронника, на подавачі набоїв і тд, всередині патронника нічого не чіпалось
Здравствуйте, у вас затворная задержка работает? У меня новый с коробки, затворную задержку держит только с магазином, отшелкиваю магазин и затвор затворный задержки слитает, у всех так?
Затворная задержка не работала нормально и она там не нужна. Как правило, в спорте удаляется сразу, чтобы не затруднять работу затвора. Вообще, по работе ЗЗ в спорта есть такое правило: сильному не надо, слабому не поможет. Это потому, что если спортсмен дострелял до ЗЗ, значит у него неправильно рассчитан геймплан или он его слил, или оба случая сразу. Потому у меня опыта с ЗЗ немного, увы
У мене працює без нарікань, після відєднання магазину все працює. Спробуйте відєднати магазин, відвести затвор і тримаючи затвор прожміть гайку затримки, вона знаходиться біля клавіші зкидання магазину. Може бути таке, що ця гайка трохи розкрутилася, тому затвор не фіксується достатньо. Також можна затримку модифікувати встановленням додаткової пружинки, вона тоді дуже чутливо працювати буде.
Доброго вечора.. Чи хтось знає як можна, чи може хто цікавився ????? Чи можна добавити якось довжину ствола, можливо доточити на різьбу???