Вітаю камрадів, прошу Вашої допомоги по визначенню цього снаряда. Довжина 50,5 см, в трьох місцях заміряв штангеном - по фото видно - 98 мм. Можливо був 100 мм. Ширина поясків - 15 мм, між поясками - 10 мм. В головній частині нічого не вкручено, просто - гостроноса частина, в жопній частині також не видно місць стику. Сфотав для наглядності крупним планом. Фотки збільшуються. А в донній частині - 4 отвори, але також не видно щоб щось було вкручено, місця стику нема. Що він таке? Практичний? Дякую за обговорення і визначення.
Не, не. Не торопитесь. Такой уже проскакивает третий раз тут на форуме. Помнится долго обсуждали и сошлись на чехе 100 мм с донником.
Почистив пояски - нічого нема... Так, а чому не видно місць стиків? Може, запояскову частину і жопу наждачкою пройти до голого металу?
Я теж звернув увагу на ту полоску, але більше її ніде не видно, і як на мене, то так лягла ржавчина. Завтра буду в тих місцях - почухаю наждачкою.
То реально взрыватель. Чехи снаряжали свои ОФ донными взрывателями. Вспомните недавно поднятый вами 148 мм чех.
Вітаю, почистив йому жопу. Таки, так - дві вгвинтні пробки. Макет зробити не реально, прийдеться закопати, або втопити десь подалі. А так хотілось макет...