Саме суть питання,є розумна людина,яка виготовила на якісній платі систему скиду вогів, зроблено якісно за допомогою 3д принтера на якісній платі Система пройшла тестування,пишіть якщо тема цікава
Дуже смішно))підскажу,стосовно бариг, а саме ви все звикли на халяву??ну тоді купіть собі 3д принтер за 15 к,плати, акб ,розберіться як зробити, і потім будь ласка подаріть мені такий виріб,я буду дуже вдячний. І доречі,людина це все купляла за власний кошт,не кидала збір,як багато хто полюбляє, тому шоу коміків чи гоміків далі по коридору, ми доречі теж купували такі прилади в місті за 1800 і не ниємо що халяви хочеться,і більшість спорядження кожного куплена за власний кошт,так що перед тим,як назвати когось баригою-глянь в дзеркало
Де ви бачили торгівлю?? Чи може десь ціну на виріб бачили???? Питання від мого знайомого, чи варто таким займатися,чи ні,ось і вся суть теми. Я щось комусь продав???покажіть де саме??
та да неактуальна .... просто тема до кінця необсмоктана , два фото ? , зробіть фас профіль з вопом, можна коротке відео принцип роботи , з якими дронами працює , вкратці схемотехніку як працює.
Ну,тогда зарядите в патрон побольше пороха,не оставляйте место для дроби,фсьоо для пороха,ииии выстрел...я вам как доктор говорю,зажуете тоже,и возможно пыжом закусите
Ні, так діла не буде. Буде величезний бабах майже без відбію. Тому що кулі/дробу нема 50/50 І кулю -монолітний циліндр.