Вітаю всіх волонтерів з святом! Всім бажаю Удачі, Здоров*я, Перемоги та мирного неба і всього самого гарного! З Святом!
ПРИВІТАННЯ ДО ДНЯ ВОЛОНТЕРА Дорогі друзі! Вірні наші помічники! Волонтери! Як сприяння держави, як молитви наших рідних, так і ваша щоденна робота допомагає нам стояти на захисті Батьківщини. Стримувати ворога. Ефективно виконувати бойові завдання. Більше того, можна із упевненістю сказати, що без вас не мали б ми сьогодні армії, яка гідно протистоїть одній з найбільших військових сил у світі. Майже 2 роки саме наша єдність демонструє усім, що таке Україна, братерство, патріотизм та відданість. Я не говорю сьогодні про тих, хто прикриваючись волонтерством, займається власним політичним піаром чи заробляє на довірі українців. А звертаюся до тих, хто забули про вільний час. Хто добровільно погодився приділяти менше уваги своїм родинам. Хто приніс свій бізнес у жертву потребам безпеки нашої країни. Ми знаємо і надзвичайно цінуємо вашу роботу. Дякую кожному, хто забезпечує нас украй необхідною технікою. Речами. Продуктами харчування. Медикаментами. Хто проводить вихідні дні у плетінні маскувальних сіток чи виготовленні харчових наборів. Хто нагадує нашим співвітчизникам, що на Сході до сих пір тривають бойові дії. Хто на громадських засадах бореться із корупцією і допомагає реформуванню армії. Тим, хто добровільно у цей важкий час ділиться з військом останнім. Наше завдання – бути гідними цієї щирої допомоги. Перенести усі складнощі наших завдань. Забезпечити мир та спокій вам і вашим родинам. І 93-я бригада з цим завданням впорається. У нас вистачить сил та завзяття. Ще раз дякую вам, наші друзі-волонтери. Зі святом вас! Щастя вам і вашим близьким під мирним небом України! Командир 93-ої ОМБр полковник В.В.КЛОЧКОВ
Всех чесных мужиков и женщин с празником!!!!! Я тоже сделал свой вклад, но очень очень маленький(((( Но никогда не позно сделать большой поступок!!!!!
Всем мирного неба над головой, и родной земли под ногами !!! крепкого здоровья и Удачи!!! Слава войнам Украины!
С праздником всех причастных. Без всех вас и нас не было того что мы сейчас имеем, возможно и не смогли бы многие писать сейчас здесь и иметь мирного неба над головой. Всем огромное человеческое спасибо, за то что вы так сплотились в трудную минуту и помогли поднять нашу армию. За помощь бойцам не только на передке но и в мирной части нашей прекрасной страны.
ВОЛОНТЕР!!! Це стан душі... Це пориви сердця,розуму,відваги Встали Ви, в тяжкі часи . Підоперши,допомоги переправи. Різні Ви ,і з різних Ви країн Сивочолі,й зовсім юні. Чолові і жінка,іхній син. І дівча,що пише :"Слава Україні" Ви пройшли,де інші відійшли Все могли,шукали,й діставали . До землі прийміть.... Ви наш уклін... ЛЮДИ ЧЕСТІ,СОВІСТІ,ВІДВАГИ!!! Check .UA.16.21.