Чудовий лист Миколаю від бійця АТО. Друзякам-жидобандерівцям, а також усім хорошим людям, а найбільше бійцям ВСУ, добровольцям. волонтерам, хто на фронті й у дорозі-як відомо Миколай -покровитель подорожуючих! Скоро день Святого Миколая Це одне з найкращих Свят Що його чекають з нетерпінням Так багато хлопчиків й дівчат Діткам, хто був чемний та слухняний Щось хороше принесе Святий Коржик апетитний та духм'яний І цукерки "Ключик золотий" Ну, а діток, хто батьків не слухав І у школі вчитись не хотів Злегка потягає він за вухо Видасть символічних батогів Хочу я в Святого попросити Миру Україні й всій землі Щоб дорослим більше сліз не лити І росли щасливими малі Щоб кацапи всюди й все програли Путін у Гаазі щоб сидів А у Сімферополі й Донецьку Жовто - синій прапор майорів Щоб у Збройних Силах України Ні поранених, ні вбитих не було А кацапське окупантське падло У степах Донбасу щоб згнило Щоб кацапська клятая держава Розвалилась штук на сорок п'ять І від них всю ядерную зброю Необхідно назавжди забрать Щоб у ватників в їх черепних коробках Замість вати мозок справжній був І уроків Криму й Лугандону Щоб ніхто ніколи не забув Хочу попросити Миколая Гривню я, стабільну і міцну І щоб навіть згадки не лишилось Про дебільну "руSSкую весну" Щоб усі поранені та хворі Знов були здорові, як колись А держава щоб не забувала Тих, хто інвалідом залишивсь Винаходів нашим науковцям І натхнення більше для митців А у війську щоб не залишилось Жодного з кацапських шпигунів Ну а українським можновладцям Фаховості й совісті усім І щоб знав - якщо, він красти буде Хтось прийде із ордером за ним Щоб були без вибоїн дороги Транспорт щоб увесь надійний був А про прикрощі з зв'язком чи світлом Кожен українець щоб забув Збірній України по футболу Чемпіонами Європи вперше стать А Кличкові у Тайсона Ф'юрі Пояси усі назад забрать Від мене усім хорошим людям Ти, Святий, передавай привіт Всіх із днем Святого Миколая Хлопчик Вовчик, 48 літ!
лист до Святого Миколая, з інтернету. ''Святий Отче Миколаю, я до тебе справу маю... Я прийдеш ти в Україну, то візьми таку торбину, щоб туди ся могли влісти геть усі сепаратисти. Комуняки - недобиті, москалі приблуди, розвелося того сміття як не скрізь, то всюди. Вкинеш туди депутатів що люд обікрали, брехунів і торбохватів чорти би їх взяли. Зав'яжи ту торбу дротом, я тебе благаю. Та неси, оту гидоту геть з нашого краю!''