В твой день рожденья пожелать хочу, Чтобы, не зная бед и горя, По жизни лихо ты шагал. Чтоб по колено было море. Чтоб счастье и любовь Вокруг тебя всегда царили, И чтоб друзья и близкие Лишь радость и добро дарили.
У цей щасливий для тебе день, я хочу приєднатися до усіх тих привітань, що ти вже чув сьогодні. І особисто від себе щиро побажати тобі земного щастя, міцного здоров'я та людського розуму. Нехай у житті тебе супроводжує успіх і все, що ти сам собі бажаєш рано чи пізно здійсниться.
Вам желаем много счастья, Победить беду-ненастье. Много лет прожить, как в сказке, В полном здравии и ласке! С днем рождения!!!
Вітаю. най прибуде з тобою сила сала! ну а волохатого тепер можеш не ганяти до ятки по цигарки та пиво, тобі вже і самому продадуть. хоча не ганяти волохатого то гріх великий. так що най і надалі бігає тобі по цигарки та пиво.
Він на радостях місцевий гендель не може покинути, всі цигарки і спиртне скупив і здійснює свою мрію дитинства -купити самому цигарки та спиртне і вигнати його ніхто не може, бо всі бояться. Так шо, ти "накаркав" і на тебе буде накладений мною штраХв в виді порясятка + банки бідона весільної самогонки що залишився після твого весілля.
http://reibert.info/members/viktoryar.22457/ в Черговий раз з Днем народження тебе !!! Росити великий на заздрість іншим.