Різне Викрутка Knafs Bit Driver - Wiha Torx Bit

Тема у розділі 'Ножі та мультитули', створена користувачем argonaut, 24 лип 2023.

Статус теми:
Закрита.
  1. Продавец argonaut

argonaut Oberfeldwebel

Повідомлення:
    674
    Адреса:
    Харків
    Викрутка Knafs Bit Driver - Wiha Torx Bit

У мене вже давно була мрія створити викрутку для ножів. Але не будь-яку, а саме таку. Коли я захопився кишеньковими ножами, я пішов у магазин і купив найдешевшу Torx-викрутку з найдешевшими насадками. Вона була пластикова, насадки гнулися, і я ніколи не любив цю річ. Я перейшов на викрутку Benchmade і зрозумів, що закручування по центру дуже важливе, а використовувати коробку як викрутку - це просто божевілля, як мінімум. Є й інші викрутки з насадками в ручці, але я ненавидів перебирати їх, щоб знайти те, що мені потрібно. Мені потрібен був мобільний набір інструментів, який був би готовий у будь-який момент. Я хотів, щоб мої насадки Torx було видно. Тому я розробив викрутку Knafs Bit Driver з насадками Wiha Torx. Це інструмент для ремонту ножів, про який я завжди мріяв. -Бен

Характеристики:
    Довжина: 102 мм
    Діаметр: 13 мм
    Вага: 36 г
    - T6 x 28 мм
    - T8 x 28 мм
    - хрестова - 3 мм х 28 мм

Додаткова біта Т10

продано

Images:

KnafsTorxToolBits_1024x1024@2x__04983.jpg
    photo_2023-07-24_18-30-24.jpg
    Останнє редагування: 16 сер 2023
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 1 шт.)
      Ніж фліпер Викидний SOG Flash Tanto сатин (білий). Повнорозмірний ніж з напівавтоматичним викидом кл...
      249 грн.
    2. Довжина загальна, мм:260 Комплектація:Темляк (1) Тип замка:Ram Safe Lock Довжина клинка, мм:114 Т...
      1900 грн.
    3. (в наявності 1 шт.)
      Ніж Gerber Strongarm FE – це професійний ніж для виживання, який розроблений як інструмент для вижив...
      499 грн.
    4. Ніж виробництва Франціі з руків'ям з рогу
      390 грн.
    5. Ніж виробництва Франціі,рукоять з рогу. Товщина обуху 3 мм. Без люфту.
      380 грн.
  3. sashavls

sashavls Feldwebel

Повідомлення:
    293
    Адреса:
    г.Черкассы тел. 0689080643
    Який діаметр бітотримача?

Otryta подобається це.
  4. Продавец argonaut

argonaut Oberfeldwebel

Повідомлення: