військова техніка

Тема у розділі 'Право і закон', створена користувачем Igess, 9 чер 2014.

1. Igess

Igess Gefreiter

Повідомлення:
    110
    Адреса:
    Lviv
    Камради, зацікавили мене правові нюанси з такого питання... Що робити у випадку виявлення військові техніки (авто, мотоцикли, танки, бронепоізди)))...)? Перш за все цікавить не просто "повідомити компетентні служби", а матеріальна сторона питання;-). Чи є якесь заохочення з боку держави крім перспективи "сісти". В кого є інфа юридичного характеру, а не просто "знакомі пацани казали", буду вдячний....

2. Цікаві лоти

1. (в наявності 3 шт.)
      Лінемет на базі ракетниці СПШ 44 в ідеальному стані. Вся змазка заводська. Не використовувався взага...
      10000 грн.
    2. Продам Стартовий пістолет Ekol P-29 Rev II Black + Холості набої Ozkursan 9 mm 40 шт. Все працює, по...
      3000 грн.
    3. (в наявності 10 шт.)
      Найпотужніша модель. Ідеальна річ щоб замість газового балончика відлякувати собак лише тріскотінням...
      430 грн.
    4. Делалась под заказ,но заказчик не выходит на связь. Подражание заводскому образцу за исключением экс...
      6000 грн.
    5. Продам пістолет пневматичний Beeman 2027 разом з насосом, куплений в 2023 році для боротьби з мишами...
      6500 грн.
  3. Ponomarenko

Ponomarenko Oberst

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    12
    Повідомлення:
    12.604
    Адреса:
    ///
    Конечно, нашей державе крайне необходима старая военная техника, поэтому материальное "заохочення" там очень серьезное. Весь прайс приводить не буду, но за каждый обнаруженный работоспособный танк "Тигр", который сразу же можно поставить на вооружение ЗСУ и отправить для участия в АТО, Вас наградят большим тортом "Киевский" от корпорации "Рошен". Если "Тигр" требует ремонта - большая коробка "Вечернего Киева". Если совсем ржавый хлам - то полкило "барбарисок" вам все же отсыплют. Других поощрений от державы пока не наблюдается.

Komplekt, YuriyM1 та edmon подобається це.
  4. Igess

Igess Gefreiter

Повідомлення:
    110
    Адреса:
    Lviv
    ))) по ходу грам 200 барбарисок я заробив))))

Komplekt та Владос1991 подобається це.