Виготовлю на замовлення маштабні моделі військової техніки. Ціна залежить від об"єму виконуваних робіт. Ціна помірна.
Вартість модели залежитьвід виробника пластік дешевше, якщо смола то дороще. Дешевший сегмент російська зірка чуть дороще вітчизняні виробники мастер бокс, мініарт, далі закордонні виробникитамія, дрегон та інші. Є багато інтернет магазинів там цінники на всі вироби є. Якщо цікавить щось конкретно відповім??
Це фото моделей які не продаються, а як мої роботи те що я можу зробити на Ваше замовлення. І доречі пантери там не має, там тільки Т 3 та Т 4 з двома танкістами.
Все залежить від об"єму роботи. Зібрати модель, покраска, застарити її, чи потрібно відтворювати інтерєр бойового віділення, відсік з двигуном, маши підбита чи на ходу, фігури присутні чи ні? Що конкретно Вам потрібно виконати?
- Що у Вас є? - А що Вам треба? - А що у Вас є? - А що Вам треба? І так до бескінечності... Як би Ви озвучили хоч мінімальну вартість, то камрадам було б простіше зорієнтуватися в порядку цифр бюджету та своїх можливостей. Бо інакше буде купа питань, а толку не буде. До речі, не завадить посилання на місця, де можна обрати/придбати моделі для майбутнього замовлення. Багато хто несистемні моделісти, тому і гадки не мають, де беруться такі речі. Наперед вдячний за додаткову інформацію.
Мінімальна робота це - зборка та покраска з слідами експлуатації від 600 грн. Якщо є бажання відтворити інтерє, до вартості додаєте вартість інтерєру, який купується окремо. Ставте конрретне запитання на яке я дам конкретну відповідь. В конкретне запитання входить, що потрібно зробити з моделлю (покраска, старіння, сліди експлуатації та інше) інтерєр є чи не має, виготовлення по конкретному фото чи на свій розсуд, підставка, чи тільки модель, модель замовника чи її потрібно купувати та інші питання, які необхідні для виконання замовлення.
Доброго, маю конкретне питання. Ханомаг 1:35 подібний як на https://www.drive2.ru/c/1269/ (фігури, фарба і т.д все як на фото) Все ваше - ціна та терміни?
Вартість SdKfz 251/1 «Ханомаг» (ZVEZDA до 400 грн., AFV CLUB до 800 грн., Dragon 1200 грн. Экипаж немецкого БТРа ZVEZDA до 150 грн., Dragon до 370 грн. Єдинй недолік якщо брати наприклад модель Dragon а фігури ZVEZDA то двоє членів екіпажу які сидять по переду прийдеться обрізати бо вони туди не підходять. Вартість роботи зі зборкою, покраскою та старінням, наповненням бойового відсіку необхідними речами (БК, речі членів екіпажу, коробки, карти, речі побуту) коштує 950 грн. Роботу зроблю за місяць.
Потрібно довитись що ви хочете, щоб я зробив, якщо тільки покрасити та зі стари його 700 грн. Якщо у вас інші побажання то в лічці обсудимо. З повагою.
Заказывал доп. покраску и отделку уже собранного и покрашенного в серый цвет PzIII. Результатом вполне доволен. Желающим советую четко формулировать запросы, это облегчит коммуникацию и надеюсь приведет Вас к желаемым результатам! Фото автор если захочет, добавит.