Виготовлення DD датчика Fisher F-2 власними силами.

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Андрей Бельский, 21 кві 2015.

1. Андрей Бельский

Андрей Бельский Gefreiter

Повідомлення:
    65
    Адреса:
    Хмельницький
    Добрий день шановні форумчани. Виникло таке незвичайне питання виготовити датчик DD власними силами. Маючи деякий запас знань по фізиці, бажання, та інтузіазм, віирішив підняти питання на цьому ресурсі. Знаю одне, що для виготовлення цього девайсу необхідно знати деякі дані, отож хочу попросити користувачів металлошукача Fsher F-2, які мають у користуванні котушки фірми Mars та Nel надати деякі дані, а саме опір котушок TX та RX пін 1-2 - приймаюча (TX) обмотка, та 3-4 передаюча (RX) обмотка.
    Для наших модераторів, якщо я не в той розділ впхнув тему прошу її перенести.
    P.S для користувача під ніком pioneersk1 прохання не писати в цій темі слово СРАЧ та таке інше! Дякую за розуміння!

2. Цікаві лоти

1. Новый двух сторонний поисковый магнит D60 мм толщина 22мм…есть новый поступления,смотрите другие мои...
      799 грн.
    2. Неодимовый магнит D 90mm толщина 18mm Новый…
      975 грн.
    3. Новый двухсторонний поисковый магнит D 94mm,толщина 28мм + 20 м паракорда d 6mm + карабин…
      2355 грн.
    4. Новый двухсторонний поисковый магнит D 75mm толщина 25мм…
      1265 грн.
    5. Новый магнит D48mm,толщина 18мм.,плюс паракорд L 20 m ,d4mm…плюс карабин…есть новые поступления смот...
      738 грн.
  3. skidbladnir

skidbladnir Hauptmann

Повідомлення:
    3.305
    Адреса:
    Worldwide
    Ну и как продвинулись с изготовлением?

OSTEON подобається це.