Воєнний пошук, зовсім не моя тема.... Але, як провести межу між скіфами і царизмом, ПСВ і монетами післяреформи- ніяк. Тому час від часу і виранають різні артефакти, на які зовсім не розраховуєш... Сьгодні був другий день пошуку в лісах Харківщини. Час від часу траплялись різноманітні кулі, гільзи і інше по ВВВ. Ноги самі набрили на заглибину засипану листям- чергова воронка подумав я... Підійшовши блище, розгледів і проаналізував ( продовгувата вирва до 1,2 м у глиб і до 2,5 м у шир , з рівними стінами і візьким входом з сторони півдня...) дійшов висновку, що бліндаж! Звісно, його до мене відвідали, а може і не одмн раз фахівці воєнної справи. Але деякі знахідки дістались і мені. Ложку взагалі не хотів брати).......... Забрав, щоб не залишати "сміття" в лісі ( завжди все виносю з лісу, поля), тому що важка і ціла.... Також було багато різноманітного "настрелу", куль, ножовка і частина ліхтарика ( прямокутний з отвором у верхній частині), ну і де що ще)... PS : монетка , була знайдена тохи подалі від цього місця.
, та ні, не те що балувана))).... Просто не міг навіть уявити, що то тіх часів). Гадав , що туристи з 80х загубили... Кажу, війна не моя тема)...
Ще не знаю)... Знахідки, зазвичай не продаю хоча , ложку... І так хотів не брати... Зорієнтуйте в ціні)?