Віддам даром бінокль,який потребує ремонту.Так як я в тому не компетентний то навіть небуду намагатися робити щось.Брав тут на форумі у людини як новий,та приїхав до мене в неробочому стані.Можливо він і є новий але бракований,але про це не було сказано.Питаю чи в нього дивилися,каже так,все було добре.Одна лінза хитається,нічого через одну невидно,друга половина наче нормальна.Звязався з продавцем,пояснив йому ситуацію,домовилися що подумає і на наступний день набере мене.Так минуло більше тижня,він і не думає телефонувати,кошти повертати теж я так розумію нехоче.Та я і небуду наполягати.Якщоб мене набрав так як домовилися то я б і нехотів повернення коштів.А так не по людськи поступив він.Тож якщо комусь потрібен то віддам безкоштовно.Можливо ще буде жити цей бінокль.
Ви б кращє звернулися до майстра з оптикі, він би його настроїв і був би кращє нового. Я так свій макснайп полечив після падіння. Кошту то стало аж 100грн....
Как написал Аурум - попробуйте его привести в чувства ,может еще послужит вам ,не торопитесь расставаться с вещью ,которую желали приобрести .А насчет неудачной сделки - сочувствую вам ,понимаю вас ,так-как тоже приобретал товары с подвохом ,о котором продавцы умалчивали .Неприятно конечно.
Помогли бы починить. Лучше бы было. Хотя, лучше в соответствующий форум. Все таки, не пневматика это.
Всім дякую за поради та розуміння,та я уже вирішив подарувати комусь а не шукати майстрів які поремонтують,тай тема уже створена і люди резеви поставмили.Тож сьогодні він відправляється до першого резервіста.Немаю звички давати задню.Всім дякую.
Как по мне, так проще закрепить отвалившуюся призму или сборку линз. Почта посылки бросает, а тут оптика. Но хозяин - барин. Удачи.
Та не думаю що проблема в передній лінзі,там мабуть потрібно ще щось дивитися,тому що зображення дуже не якісне в одному окулярі.В другому все добре.Коли дивишся одночасно в два то знову усе стає розмите і неможливо дивитися.
Там крім лінзи ще щось в середині шатається,але в середину я вже дивитися небуду,боюся що після розбирання вже не зберу.А так може хтось знаючий поремонтує,а ні то викине.
Для отзыва в профиле надо совершить покупку. Просто так написав можно легко нарваться на необоснованную претензию и заработать штрафных очков. Тот же продавец некачественного товара может пожаловаться на нарушение 19 и 20 пункта раздела продаж... Я б обратился к администрации, пусть смотрят логи переписок и делают свою работу.