Допоможіть! Від чого ствол. Був вкручений в раму від мосінки, але сидів погано, дуже вільно, мабуть не той крок різьби. Калібр ніби 7.62 х 54. Є сліди криворукого підгону під мосінський затвор. В середині видно винт. Довжина 61 см. Можливо вкорочений, не знаю.
Доброго дня! Спочатку подумав що від СВТ-40, але на останньому фото показані грані з трьох сторін, так як на мадярському кулеметному 31М Солотурн. Напевно що з нього й переробляли і різьбу нову нарізали, бо в солотурні сегментна різьба. В Солотурна ствол рівно 60 см. Подібні стволи ще в МГ-15, може бути переробка й з нього, але там під патрон 7,92х57
Я не знаю точно. Може і ця люфа під патрон 7,92х57. Я просто вставив гільзу від мосінки і вона влізла і те, що був він прикручений до рами від мосінки тому я так подумав, що калібюр 7.62х54
Так,мосінський патрон стає в обидва мад*ярські стволи.Я мав на увазі що ствол Солотурн обточений зверху а не розсверлений. Треба фото середини Солотурна.
шось, схОже на то : Стрілка 1. на фото - шліц під ключ... ... але .... Стрілка 2. на фото - такИ "сухАрне з"єднання"...
Додаткові фото. Жовжина 60 см. Як якісно зробити фотку в середині. Ствол видно, що не дзеркальний. Яке думаєте? З скількох грн можна буде стартувати?
Здравствуйте. Камрад SPADE,мне кажется, в первом посте Вы правильно подметили,что ствол укорочен.На фото 2,3 предыдущего поста, видны поперечные бороздки,которые остались от пиления,да и фаски нет, как на заводском стволе.То есть размер длины обрезка ничего не дает для точного определения...