Сначала помыть с мылом, закрутку залить вд 40 и оставить на пару дней, потом пробовать пальцами откручивать, никаких плоскогубцев и т.п.
Позолоту ВД40 не знищить? там між закруткою і полковиком є вроді стальна пластині і рештки шинелі....
Что-то лейб-гвардейцы часто попадаться стали) Попробуйте в баньке с мылом его покупать недельку, может и открутиться
Тогда лучше оставьте как есть, у меня вон польская "за меткую стрельбу" тоже залипла, так ничего не помогло
Не прийміть дану ссилку як рекламу, просто багато шановних форумчан мені в "лічку" написали що це хлам??? http://auction.violity.com/3516569-nagrudnij-znak-lejb-gvardiyi-preobrazhenskogo-polka
Та це таке, в кожного своя думка) Я вже привик до таких повідомлень, але мене радує кінцевий результат цих девайсів піднятих з землі а не " чиясь" ціна) Не прийміть за флуд, просто висловлюю свою думку
Підняти такі полковики,за такий проміжок часу....не кожному вдається!А тому не слухайте негативиних думок,а робіть то шо в Вас гарно виходить і получайте позитивні емоціі!!!!
Комрад,дуже гарна i не часта знахiдка ,а бариг що за копiйки готовi забрати тут 90% Не звертайте уваги тут мабуть кожен хто хочь щось бiльш менiш цiнне знайшов,получав вiд них повiдомлення.