Вибір мд

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Oleksanbr4444, 27 кві 2025.

1. Oleksanbr4444

Oleksanbr4444 Oberschütze

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    14
    Адреса:
    Украина
    Бажаю здоров'я, камради! Потрібна порада який прилад купити Думаю зараз придбати новий прилад Цікавить коп металопластика черняхи скіфи кр підкажіть який мд обрати був орх

1. Новый скуп заводского изготовления из нержавейки 1,5мм. Размеры: длина 290мм Ширина 200мм Вес 1кг Г...
      1500 грн.
    2. Наушники до любих металоіскателів. Пару раз пробував у дома на працю, нові. Наложкой не відправляю.
      2450 грн.
    3. (в наявності 10 шт.)
      Алюминиевая заглушка для приборов Nokta Makro kruzer / Nokta Makro Multi kruzer / Nokta anfibio / mi...
      55 грн.
    4. Багатофункціональна лопата Допоможе справитися з завданнями які звичайній лопаті не під силу. Наприк...
      350 грн.
    5. Гермобокс состояние хорошее комплект на фото
      450 грн.
  2. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.388
    Адреса:
    Черкаси, бул. Шевченка 212
  3. Gviga

Gviga Oberfeldwebel

Повідомлення:
    526
    Адреса:
    Центр України
    Ну після ОРХ само собою Деус,або Деус 2тут і питати поради не треба.

Mishka*, Oleksanbr4444 та Wiking730 подобається це.
  4. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.388
    Адреса:
    :DДеус після опх?.. це сірівно що пересісти з мерседеса в жигуль. :beer: ....скіфи кр підкажіть який мд обрати був орх...:rolleyes: докупити блондінку до ОРХ і неморочитись в пошуках...

Oleksanbr4444 подобається це.
  5. Володимир84

Володимир84 Oberst

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    13
    Повідомлення:
    4.322
    Адреса:
    Слобожанщина
  6. Mishka*

Mishka* Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    630
    Адреса:
    Львів
    Ви серйозно??? А обгрунтуйте таке гучне стрвердження:beer:

7. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.388
    Адреса:
    :rolleyes: у вас Деус ?...:beer:

Mishka* подобається це.
  8. Mishka*

Mishka* Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    630
    Адреса:
    Львів
    Так, у мене Деус. Забігаючи наперед, те що Ви не користувалися тими функціями і налаштуваннями які є в Деусі ,, але нема в ОРХ, це не означає що вони не потрібні. Всі знають що орх це кастрований Деус. Переконаєте мене що обрізаний функціонал кращий за повний?:beer:;)

Gviga подобається це.
  9. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.388
    Адреса:
    скільки разів на копі ви переключали частоти , різні програми і налаштування типу вектографи і т.д...:D жодного, ну можке пару раз , включили вибрали частоту і пішли шукать...Нє є звісно фанати , був знами один на копі ..:smile_6::D чуть лі грунт на смак непробував, вітер сюди, вітер туди , частота така, катушка така і головне чому провід на катушку вправо намотаний а не вліво ;)

і тим більш орх більш стабільний .деус французька крякалка :beer:

Аle_ks та Mishka* подобається це.
  10. Mishka*

Mishka* Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    630
    Адреса:
    Львів
    Залежно від умов пошуку і того,де знаходжусь і що хочу знайти. Попав на бронзові дрібні речі,вмикаю вищу частоту. Хоча я не фанат екстримально високих частот. Векторгаф це цікава штука, а ще цікава поліфонія, як не крути 99 проти 5. Так,копати треба все, але ту ж кованину,пробки чути добре. . Ну нехай орх стабільніший від Деуса, допустимо(хоча шумність більше залежить від самої катухи і налаштувань. 6програм проти 18. В мене зараз лайт версія, прописав собі на всі випадки життя і на копі коригую. І для води програма і для мусорки, і глибина і максимальні налаштування, де все по мірі максимально для добивки, скинені всі шумодави і фільтра. В Деусі можна накрутити все, чого нажаль не можна зробити в орх. Тому і дешевший орх.

11. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.388
    Адреса:
    :smile_8: лайт версія ?...це сірівно шо нюхать квіти в протигазі . Орх нормальний мд... нафіга поліфонія з 99 відітнками сірого? ...Деус це звичайний мд , з показниками як і у всіх мд + /- .

:rolleyes: ашо в орх 5 поліфоній?..наче одна тональність як і деуса ..не те що у фішера 4+ на всі випадки життя.:beer:

Omikron подобається це.
  12. Mishka*

Mishka* Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    630
    Адреса:
    Львів
    Як Ви в орх знаєте що лежить сокира в грунті? А в деусі чути.
    В орх нема поліфонії. 5тонів і все... В деусі 2,3,4,5, Р,,F...
    Та ніхто і не заперечує.. Але я так і не почув чому перехід з Орх на Деус, це те ж саме ,що пересісти з Мерседеса в Жигулі?(Мабуть таки і не почую ...) :)

13. Gviga

Gviga Oberfeldwebel

Повідомлення:
    526
    Адреса:
    Центр України
    Насмішили...два тони ОРХ проти поліфонії Деуса..Крякалка..не смішіть людей якщо не розібрались з приладом.

14. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.388
    Адреса:
    :smile_8: ФІшер Ф70 кращий за Деус і і даж деус 2 :beer: в камрада арт про і теж незбирається мінять на деус і інший гламур .

:smile_8: Деус це та сама фортуна тільки без танців з бубном під феріт.:rolleyes::smile_5: Не нервуйте мене , в мене шатка нервова система

Omikron подобається це.
  15. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.388
    Адреса:
    здивували сокирою...он на марадьорі 3м даж вік сокири показує яка глибина і вартість :p

...перехід з Орх на Деус, це те ж саме ,що пересісти з Мерседеса в Жигулі?(Мабуть таки і не почую ...) :)[/QUOTE].
    .:rolleyes: чуйте так... секс в презервативі - рух є , прогреса нема...ібо шо деус шо орх шо гламарний еквінос і т.д все це брєд металопошукової індустрії так само як і біблія з релігієєю :beer:

тому Фортуна 2 самий кращий мд ;) цінуйте класику ібо прогрес завжди веде до регресу.:beer:

Images:

DSC04241.JPG
    InstruCtorS подобається це.
  16. Mishka*

Mishka* Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    630
    Адреса:
    Львів
    Ну самий кращий мд- той який "ліг в руку", і який зрозумів і вивчив. Мав декілька Фортун, тому Про краще за інші. Мав 2 шт Про, від відомого майстра і не дуже відомого, різниця суттєва, від відомого не спродобався зовсім.
    На рахунок блондинки тут повністю погоджуюсь. Реально крута катуха.

vitalik 981 та Бек подобається це.