https://reibert.info/threads/magaziny-tipo-marader-4-5.1357071/#post-15092685 В описі написано що барабани нові
Я оплатив барабани,карту він вказав дружини,продавець зник на дві доби,потім відповів що відправить,подзвонив якийсь чоловік,сказав що його попросили відправити,забрав посилку ,вдома побачив,що один барабан вбитий в хлам,спочатку хотів вирішити проблему через приват ,написав продавцю,з вимогою повернути гроші,а яб відправив назад барабани,він сказав що 19 серпня відправить інші барабани,що вийшла помилка,збрехав що пакувала дружина,бо барабани були просто в пакеті укрпошти,ні в що не замотані,значить пакували на укрпошті,три доби не виходить на звязок,чекав три доби,обсудив з модератором,він порадив створити тему у чорному списку
Не розімію навіщо казати неправду про дружину,ніхто нічого не пакував,барабани прийшли в пакеті укрпошти,тобто пакував співробітник укрпошти,і мені дзвонив якийсь чоловік який сказав,що його просили відправити,а не покупець
Доброго дня! Тобто продавець погодився відправити інші барабани замість тих що зараз у вас і зник?! Чи намагалися з ним зв‘язатися, є номер телефону? Може щось трапилося звісно, але маловірогідно. Запрошу його до цієї теми. У мене зараз слабкий інет, що неможу навіть відкрити скріншоти… тому дещо згодом прочитаю.
В мене немає номера телефона його,мені дзвонив і відправник типу його знайомий,якого він попросив відправити,то немає сенсу дзвонити людині яка немає відношення до цього
Він ще пропонував ще чохли до булпаб по 600 грн,будьте обережні,є підозра що це не перший акаунт на райберті
День добрый. У меня жалоба на этого же продавца. Месяц назад взял с меня предоплатой 3000грн за лот Blow TP14. Месяц рассказывал сказки что под обстрелами и не берут у него стартовый пистолет на Новой Почте, тоже говорил про знакомого который привезёт в Киев посылку. Спустя месяц я предложил чтоб он вернул деньги и вот неделю не выходит на связь. В если нужны скрины переписки и скрины оплаты на карту его жены - приаттачу.
мені відправляв кологойда ігор +380959123083,подзвонив сказав що попросив його друг відправити,viasat картку давав дружини 4441 1144 5009 0566 батракова к. І ще одне мені один знайомий з форуму казав що viasat і діма дімон який забанений раніше одна і таж людина,але як вдалося з'ясувати під ніком був Нарзуллаев Дмитрий Абдуллович 0984645405 ,він колись заказував у комрада с форума кулі і не забрав,але я подивився адреси відділення нової пошти де він не забрав кулі,і адреса відділення укрпошти відстань 1.5 км,не думаю що збіг,щоб 2 людини зареєстровані на райберті і кинули людей жили рядом в місті мільйонику Запоріжжя і не були якось пов'язані
НАРЗУЛЛАЕВ ДМИТРИЙ АБДУЛЛОВИЧ 04.07.1983 (39р.) 380953223768 verty83@mail.ru Нарзуллаев Дмитрий Абдуллович 04.07.1983 (39р.) 380974217484 interpol-ua@mail.ru Инфа к сведению, сын Кологойды прописан там же, где и мама Нарзуллаева...