Вітаю всіх. Ось валяється такий хлам. Великий латунний кружок, нагадує люверс. З двох боків залишки тканини, але з одного боку є ще і різьба. Інші деталі також потребують визначення. Буду дякувати, якщо приділите увагу і висловите свою думку з приводу визначення цих деталей.
Добрий вечір!помоєму "глаза" німецьких протівогазів не такі,в мене є парочка.ну і на люверс не схоже.з повагою!
"Глазки" я так понял были двух типов, мне на немецких позициях попадались обои.Наверно разные года,типы немецких противогазов.
так і для скла місця нема. Тканина /або бризент, резина/ залишилась з одного боку кільця і з другого, але з тильної сторони, ще і різьба на зовнішньому кільці, тупу, до чогось прикрчувалось, а може внутрішнє кільце на різьбі сидить. Іще, цей "люверс" важкуватий, бронзовий.
Кругла цяцька з написом - нижня тарілка термостата, "80 С" - температура повного відкриття, ТС-107 - модель, 6-82 - вироблений в червні 1982 року. Ось так виглядав за життя https://ua.all.biz/img/ua/catalog/3870914.jpeg