Вітаю панове. Маю у себе декілька інтересних гільз. Гільзи -вази.Невідомі майстри вирішили з куска війни зробити щось красиве і корисне. Ном.1 1917 MAGDEBURG
Ще один грек. Хочу сказати що самі гільзи я не збираю,но при нагоді міняю їх або купляю за розумну ціну . Ном 3 1924 SKODA Ε.Σ.
Ціни на такі гільзи пригають від 15евр до 80евр все залежить від гільз ,роботи і жадності того хто продає.Це у антикварних магазинчиках,ларьках і паладках на Монастираках (Афіни).Є ще кожно суб-недільний блошиний ринок,там вже як вмієш говорити,торговатись.Греко-турко-цигани що продають у більшості тут люблять --базарити-- їм скучно сидіти.І можна виторговати предмет дешево.Приклад-гільзу ном 2 я за 15хв. --базару--виторговав за 6.50 евр. а ном 3 за 3евр., правда брав ще по мелочі у нього щоб створити видимість великої покупки,хотя мелочь безделушки 50-70 років.Все як завжди від випадку залежить. Десь приблизно так виходить,може колись зроблю фотки з магазинів тут такі шидеври ручної роботи попадаються не стидно поставити між хрусталю.